Kristian. Skrevet 13. februar 2009 Del Skrevet 13. februar 2009 (endret) Exif kommer senere... (D80 + SB 600) Originalt: Redigert: Alle som har sett meg i PhotoShop skjønner, hvorfor det ser ut som det gjør Stor størrelse, om noen vil redigere litt:http://www.kristianmoe.com/drops.jpg Skrik ut! Endret 13. februar 2009 av Kristian. Lenke til kommentar
saturnia Skrevet 13. februar 2009 Del Skrevet 13. februar 2009 Lite å skrike om :!: Lenke til kommentar
Kristian. Skrevet 13. februar 2009 Forfatter Del Skrevet 13. februar 2009 Måtte logge inn på nytt, så kom det noe post-data greier - skjønte ikke noe Men nå skal det funke... Lenke til kommentar
potetskrell Skrevet 14. februar 2009 Del Skrevet 14. februar 2009 Veldig tett beskjæring (hvis det er beskjært da), virker nesten uskarpt og bakgrunnen er ikke hvit (noe som ville vært bedre). I tillegg er skyggene noe harde. De var litt uengasjerende de dropsa. Det er andre som ser bedre ut. :/ Lenke til kommentar
tomsi42 Skrevet 14. februar 2009 Del Skrevet 14. februar 2009 Aaah, kjenner til disse dropsene. Presentasjonen er nok for kjedelig til å yte dropsene full rettferdighet. Det første bildet er nok det som passer best med virkeligheten; ihvetfall slik jeg ser det. Det som trekker ned er lyssettingen, dropsene virker litt kjedelige, og etterbehandlingen klarer ikke å fikse det. Det som redder bilde #1 for meg er at jeg ser det tynne laget av melis som dekker dropsene. Tom Lenke til kommentar
Kristian. Skrevet 14. februar 2009 Forfatter Del Skrevet 14. februar 2009 Kan ikke helt skjønne at bakgrunnen ikke ble hvit... Lenke til kommentar
Phaser_ Skrevet 14. februar 2009 Del Skrevet 14. februar 2009 Om du skrur av lyset så blir en hvit bakgrunn svart. Litt for lite lys så blir den grå. Og så er det hvitbalansen da.. Lenke til kommentar
Kristian. Skrevet 14. februar 2009 Forfatter Del Skrevet 14. februar 2009 Ja, var litt lite med lys. Må få kjøp meg litt mer utstyr snart.. Fikk testet ut den nye linen litt da hverfall. (Sigma 70-200mm) Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå