Gå til innhold

CA med ny videoserie om "Empire TW" - Superior Tactics


Anbefalte innlegg

Creative Assembly slår på stortromma og kommanderer deg med ut på slagmarken i deres nyeste videoserie som tar for seg den kunstige intelligensen i Empire: Total War.

 

Det er Richard Bull du er nødt til å stole på om du er en av dem som ønsker deg en utfordrende motstander i det du bretter opp ermene, tar grep rundt musen og fyrer løs på tastene. Richard Bull er nemlig ansvarlig for den kunstige intelligensen i slagene. I denne nye videoen - er det nettopp han som har blitt plassert foran kamera. Hva passer vel bedre enn at han spiller litt i samme slengen?

 

--> Se videoen

 

 

I videoen ønsker Bull å vise frem hvordan den kunstige intelligensen vil reagere med nye spesielle taktikker i situasjoner og nevner blant annet at disse er hentet fra historiske slag. I videoen over viser han frem hvordan den kunstige intelligensen for eksempel vil reagere på et kavaleriangrep i stor skala.

 

- Animasjoner og musikk imponerer fremdeles

Om det er noe som fortsatt ser ut til å imponere mange utifra de kommentarer som er kommet er det animasjoner. I videoen får man blant annet se at Richard Bull gir kavaleriet en retrettordre, etterfulgt av et kort nærbilde hvor en kavalerist på perfekt vis snur. En annen ting som Creative Assembly virker å overraske med er endringer i mange av uniformene - noe flere virker svært fornøyde med, musikken blir og godt mottatt.

 

Lyden er - til tross for musikken - noe mange er misfornøyd med. Og noen mener det kommende spillet minner for mye om en modifikasjon til Medieval 2: Total War. Grunnen er rett og slett at lydene virker å være de samme som i det forrige spillet.

 

- Burde han ikke tapt slaget?

I videoen vinner Bull selv over datamaskinen. Enkelte ser ikke helt positivt på det, de mener han vant for lett og at man i en video hvor man vil skryte av den kunstige intelligensen ikke direkte gjør det når den intelligensen taper. Andre er mer positive.

- I think some of you may have missed the point. He created an extremely cavalry heavy army to force the AI into using the 'special' tactic of creating a huge square and to show that the AI would try to uphold that tactic. Yes it looked like a complete mess but the point of showing that the AI now actually has a plan and keeps with it seems to me to have come through and is making me very enthusiastic., skriver ISG01 på Twcenter.net.

Endret av TSP
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...