gardkarlsen Skrevet 12. februar 2009 Del Skrevet 12. februar 2009 Jeg så på Travel Channel her om dagen og på programmet Planet Food(?) og vertinnen var på reise gjennom Malaysia. Jeg har smakt Rendang noen ganger i Malaysia og det pleier å være kjempegodt. Jeg noterte ned ingrediensene som ble nevnt på programmet så jeg skal nok klare å lage noe som ligner...men er det noen her som har prøvd å lage Rendang? Har dere noen gode oppskrifter og tips? Er det forresten mulig å få tak i gurkemeie blader her til lands? Hvor lenge bør jeg koke oksekjøtt for at det skal bli maksimalt mørt? Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 12. februar 2009 Del Skrevet 12. februar 2009 Har spist det flere ganger her hjemme. Husker ikke hva alle ingrediensene er jeg, men de gangene vi har laget det har alt vært tilgjengelig i vanlig butikk. Bør vel stå og kose seg i 1-2 timer eller noe tenker jeg. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå