Gå til innhold

Spille på moddet xbox 360?


morgan_kane

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Eneste måten å sjekke om du er bannet på er å koble deg på Live. Når du kobler deg opp sender 360en lister over spillte spill med checksums og all data de samler inn. Er det noe muffins på lista di så blir du bannet i neste banwave. Det å koble seg fra nettet når man spiller spill som ikke er originale er bare tull og tøys og det forhindrer deg ikke fra å bli bannet.

Lenke til kommentar
Registeret over spillte spill er ikke hverken på harddisk eller minnekort, 360en har intern lagringsplass som du ikke har adgang til.

 

Hvordan ser den interne lagringsplassen ut? eller hvor er den lokalisert på xboxen?

bare for å tippe, så er det sikkert en liten svart dings som er loddet fast i hovedkortet. lykke til med å bryte den løs. Så kan du ringe vår nye venn på xboxsupport å høre om dette går under garantien :)

Lenke til kommentar

Til å skrive med nicket "Xboxsupport" så er det dårlig at du feilinformerer.

Det er konsollens serienummer som blir bannet fra Xbox Live, IKKE brukerprofilen. En "ban" vil føre til at den aktuelle konsollen ikke kan brukes mot Live-tjenesten mer, men profilen kan fritt benyttes på andre konsoller.

 

Ang service: Konsollen åpnes på servicesenteret ja, og i tilfellene med 3RLOD så byttes hovedkortet og konsollen sendes tilbake igjen. Enkelte av de eldre DVD-drevene byttes også på service samtidig.

Jeg har ikke hørt om noen i Norge som har blitt nektet support eller reperasjon pga at konsollen har hatt modifisert DVD-drev eller skadet garanti-segl. Det er heller ikke mot Norsk lov å "modde" konsollen. Men når du åpner 360en så bryter du garantien på produktet så MS kan i teorien nekte å reparere den, men med den mengden negativ PR som har kommet som en følge av hardwarefeil på konsollen så tror jeg MS reparerer alt av konsoller uten å stille noen spørsmål. Ihvertfall pr nå, det er mulig de blir strengere etterhvert som det værste av garantireperasjoner er over.

Lenke til kommentar
Det står i papirene som følger med at modding av xboxen vil bryte garantien, det er ikke norsk lov som bestemmer det (utenom visse krav som skal være mulig med et slikt produkt).

 

Klart, Microsoft har regler mot "modding". Jeg bare poengterte at det ikke bryter mot norsk lov å modde en spillekonsoll i Norge, selv om det er mange som tror det.

 

Om service senteret ser att konsollen er moddet, forsøkt åpnet eller noe annet som bryter med garantien, så blir konsollen satt som tampered, og det vil ikke være mulig å sende konsollen inn på reperasjon.

 

Har bekjente som har sendt inn 360er der garantiseglet var enten skadet eller borte. Begge kom reparert tilbake så MS er nok ikke konsekvent når det gjelder skader på seglet. Forøvrig så er seglet plassert slik at det lett kan skades når man bytter faceplate på 360en så om MS nekter en reperasjon hvis ikke seglet er 100% perfekt så tror jeg forbrukerrådet hadde sett rødt. Det er MS som sitter med bevisbyrden og må bevise at kunden faktisk har gjort endringer på konsollen som gjør at garantien ikke lenger er gyldig.

 

5. HVORDAN DU IKKE KAN BRUKE TJENESTEN

Når du bruker tjenesten, kan du ikke:

... utnytte en programfeil, eller gjøre uautoriserte endringer i programvare eller data for urettmessig å få fordel i spill, konkurranser eller kampanjer. (modding av konsollen går under denne, men ikke denne alene.)

 

Hvor neste avsnitt under samme punkt er:

I tillegg må bruken av tjenesten overholde reglene for god oppførsel (www.xbox.com/enus/live/codeofconduct.htm og tilknyttede sider). Du godtar også at vi kan stenge tilgangen til tjenesten hvis du gjør noe av det følgende når du er koblet til tjenesten...

 

Punkt 5 brytes ikke fordi man ved å "modde" konsollen får muligheten til å spille sikkerhetskopier av spillene sine for å bevare den orginale platen, men man får ikke urettmessige fordeler i spill, konkurranser eller kampanjer.

 

Man bryter heller ikke reglene for god oppførsel online.

 

Jeg har ikke lest hele EULAen for 360en og Live!-tjenesten, men om MS banner for de to punktene nevnt over så er de mildt sagt på tynn is.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...