Gå til innhold

Hva spiser du eller stapper i deg naar du ser film ?


spetwols

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det kommer ann på når på dagen jeg ser film..

Om jeg starter dagen med en film, ender jeg som oftest opp med 4-5 brødskiver og et stort glass med vann.

På kvelden, som er tidspunktet jeg ser mest film, da går det som oftest i en 200g Freia Melkesjokolade, en ny eller åpnet halvannen liter med Cola, eventuelt Superchips. Ostepop hender en gang i blant om jeg er i humør til det. ^^

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-77do0b

I går hadde jeg kjøpt inn to gylne halvlitere for å kose meg med sammen med popcorn, men så fikk jeg besøk av lillebror som jeg måtte kjøre ned til båten senere, så da ble det Urge og popcorn... mens han jæveln kosa seg med captain morgan og cola :p

Lenke til kommentar

Som en del andre så må jeg også nesten alltid ha noe og spise på når jeg ser på film, det er på en måte fordi at jeg skal få maks kos og nytelse ut av en ny film. Pleide å være sånn med nye Southpark episoder og Hall of fame tegneserie bøkene men har klart og begrense det til film.

 

Vis det ikke er en film jeg virkelig har ventet lenge på pleier jeg å kjøpe den billige popkornen de selger på Rema 1000 til 8 kr, i motsetning til de andre ”first price” popkornene smaker den faktisk godt! I drikke så går det gjerne i vann eller Siesta brusen (Argh at de satt opp prisen til 8 kr!) Vis jeg ikke har noe av dette i huset lager jeg gjerne meg noe egg/bacon eller tar meg et stort glass med iskaldt vann, jeg må bare ha noe i det minste.

 

Vis det er en film jeg har gledet meg lenge til kjøper jeg gjerne inn 2x french fries eller smør popcon som jeg smelter smør til og har på og litt plukkegodt pluss Cola/sprite osv. eller lignende ”kvalitet brus merker”.

 

På kino har jeg en liten brus/vann som jeg prøver å drikke så lite som mulig av så jeg ikke på pisse i løpet av filmen, en Medium eller stor popkorn med piffi /grill (?)og oste krydre på og den lakrisen som følger med i popkorn/brus menyen.

 

 

Åhh fikk lyst til å gå på kino nå!

Endret av Carlgutt
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-77do0b

Fant forresten en fantastisk blanding til popcorn på internettet et sted:

Bland sammen følgende i en kopp elns;

- 4ts sukker

- 1/4 ts salt

- 1/8 ts kanel

 

Bland litt smør og olje i en kasserolle og popp popcorn som vanlig. Hell "krydderblandingen" i popcornet og bland det som vanlig. Fantastisk godt.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-77do0b

Nope. Virker mer som om popcornet trekker til seg smørret og på et vis blir litt hardere/mer crispy. Men bruker olje 70-80%/smør 20-30% dersom jeg popper med både olje og smør.

 

edit: Men nå har jeg vel aldri helt smøret over :hmm:

Endret av Slettet-77do0b
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...