Gå til innhold

Mine Sweaper achievement


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg brukte litt tid på den siden det kan være litt random hvor en lander. Du har 4 sekunder fra du blir truffet av en mine før du må bli truffet av neste for ikke å resette timeren. Da er det bare å løpe så fort du kan mot nærmeste mine dersom du lander et sted og ikke flyr avgårde umiddelbart.

 

Dersom du har noen som helst for for slow fall, så skru det av. Det vil kun gjøre det vanskeligere, for ikke å si umulig.

Lenke til kommentar

Ja du kan "jukse" deg til achiven, jeg brukte et program som heter netlimiter til å begrense trafikken til wow, så sprang jeg igjennom mange mange miner, så skrudde jeg av netlimiter, så sprengte alle minene på likt, og boom, achivement, har også gjordt den på den normale måten på en annen char, men det er bare stress :p

Lenke til kommentar
Hm, prøver og prøver, men får ikke til! Blir bestandig sprengt langt utenfor mineområdet.

Det skjedde med meg også flere ganger.

 

Start et stykke inne i minefeltet. Prøv å være litt taktisk med hvor du treffer minene. Du blir sendt i motsatt retning av den du har når du løper på en mine. Dersom du lander og må løpe til neste, så løp mot en som vil sprenge deg inn i minefeltet, selv om den mina kan være lengre vekke enn en som vil sende deg ut av feltet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...