Dammed Skrevet 25. februar 2009 Del Skrevet 25. februar 2009 sterkt, captain morgan? det er jo 37,5% altså 2,5% mindre hvis jeg husker riktig,,, Lenke til kommentar
Bikeridr Skrevet 25. februar 2009 Del Skrevet 25. februar 2009 (endret) Denne tråden var morsom.. Da jeg er gift med en russerinne, snakker litt russisk og har vært i Russland flere ganger, så har jeg "lært" å drikke vodka "riktig" Først og fremst: (Russisk) vodka er, og skal være, 40%. Ingen unntak, da er det ikke vodka, på samme måte som brandy ikke er Cognac. Så Koskenkorva 60% og/eller annen avvikende prosent er *ikke* vodka. (Dog er det veldig mange smakfulle fine drikker som kaller seg "vodka", og ja, jeg drikker de også av og til). Men til saken. Mine favoritter er Russkij Standart (Knalldyr, koster kr 180,- for literen selv i Russland). Det er rene fløten. Fås også på tax-free og kan bestilles på polet. (til ca 6-700,- flis). Neste er Georgievskaya, helst va typen Berezovikh na Brunkakh, laget på hengebjørkkongler. Usikker på tilgangen i Norge. Smirnoff Potstill Silver Birch (Black Smirnoff), som nevnt i tråden. Fantastisk. Parliament. Russisk "billigvodka" (sånn ca kr 50-60,- på russisk "rema" for literen). Helt grei tørstedrikk. Alt dette drikkes selvfølgelig bart og gjerne kjøleskapkald. Lavere temperaturer og smaken forsvinner fullstendig, så det er bortkastet. Neglelakkfjerner som Absolut, Rød (og Blå) Smirnoff, SKYY o.l er nødproviant og må blandes tungt for å trues ned. Koskenkorva 60% blandet med iste er perfekt motorsykkeltreffdrikke.. [Edit]Enig med Kaffe-Bob; Bombay Sapphire er eneste duganese gin[/Edit] Endret 25. februar 2009 av Bikeridr Lenke til kommentar
Cpt Skrevet 26. februar 2009 Del Skrevet 26. februar 2009 sterkt, captain morgan? det er jo 37,5% altså 2,5% mindre hvis jeg husker riktig,,, OMG, tenker på brennevin når jeg sier sterkt. Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 3. mars 2009 Del Skrevet 3. mars 2009 Beste jeg har smakt er Stolichnaya Elit, men den koster en formue. 750 kr på polet.. Som en god nummer to kommmer Smirnoff Black. Og Bombay er en av de to beste standard-gin'ene. Den andre er Tanqueray. Lenke til kommentar
Jøtul Skrevet 3. mars 2009 Del Skrevet 3. mars 2009 ingenting slår god husflid? men når det gjelder vodka, så er vel smirnoff greit. selv drikker jeg heller rom Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 3. mars 2009 Del Skrevet 3. mars 2009 ingenting slår god husflid? Mye slår god husflid, men husflid slår (dårlig) grappa og raki.. Lenke til kommentar
Orwandel Skrevet 5. mars 2009 Del Skrevet 5. mars 2009 et tips er å sette vodkaen i fryseren. Smaker mye bedre. Og er mye deiligere å drikke når det blir varmt utover kvelden. I land hvor de KAN vodka (som mange land i øst-europa) har de alltid vodkaen i en fryser i baren. I Norge har de fleste utested NULL peiling på sprit, siden nordmenn flest drikker det uansett så lenge de blir full. Se hvor mange forskjellige vodka-sorter de har på utestedene/restaurantene neste gang du skal ut, og se om du får den nedkjølt hvis du bestiller den bar Lykke til. Lenke til kommentar
.Butthead. Skrevet 5. mars 2009 Del Skrevet 5. mars 2009 Fryser som i fryse man har brød, kjøtt osv i? Sprekker ikke flaska da? Eller er det kun en liten stund så den blir kald? Lenke til kommentar
Blåbær Skrevet 5. mars 2009 Del Skrevet 5. mars 2009 Fryser jegermaister i frysern uten problemer. Lenke til kommentar
Jøtul Skrevet 6. mars 2009 Del Skrevet 6. mars 2009 Fryser som i fryse man har brød, kjøtt osv i? Sprekker ikke flaska da? Eller er det kun en liten stund så den blir kald? alkohol fryser ikke før det blir veldig kaldt Lenke til kommentar
Dynejonas Skrevet 7. mars 2009 Del Skrevet 7. mars 2009 Etanol fryser på runt -60 grader, så det går fint å legge en flaske vodka i fryseren selv om den er blandet ut. Lenke til kommentar
Dammed Skrevet 7. mars 2009 Del Skrevet 7. mars 2009 et tips er å sette vodkaen i fryseren. Smaker mye bedre. Og er mye deiligere å drikke når det blir varmt utover kvelden. I land hvor de KAN vodka (som mange land i øst-europa) har de alltid vodkaen i en fryser i baren. I Norge har de fleste utested NULL peiling på sprit, siden nordmenn flest drikker det uansett så lenge de blir full. Se hvor mange forskjellige vodka-sorter de har på utestedene/restaurantene neste gang du skal ut, og se om du får den nedkjølt hvis du bestiller den bar Lykke til. hehe, utestder er i Norge ja... Ikke for å virke nedverdrigende eller noe, men værste bondeplassen i Bosnia har bedre utvalg som regel og mer peiling generelt på drikke varer. Er jo fra Bosnia, så der vet vi åssen vi liker vår Vodka og Raki. Hvis jeg husker riktig så fryser ikke noe som er sterkere enn 16% i fryseren. Lenke til kommentar
Darthvulture Skrevet 23. april 2009 Del Skrevet 23. april 2009 vi snakker om VODKA, og folk nevner captain morgan? det er rum... gin er gin, ikke vodka... Altså det er ikke tvil om de russiske vodkaene smaker best, men siden vi er i Norge og ikke i Russland så må vi vende oss til de vi har. Smirnoff, Absolute Vodka(rein versjon) og vikingfjord smaker alle bra. Ja de smaker egentlig bedre når de er kalde, føler all alkohol gjør det... Men ikke for kald, da mister de smaken. Lenke til kommentar
Mchansern Skrevet 23. april 2009 Del Skrevet 23. april 2009 Stolichnaya, Eristoff og Koskenkorva her. Lenke til kommentar
Jakke Skrevet 24. april 2009 Del Skrevet 24. april 2009 Absolut 40% er favoritt på smak. Men som 18-åring er det vanskelig å få tak på sterkere saker, så alt går ned under tvil. Vikingfjord har jeg kjøpt en gang. Den ettersmaken der sitter enda fast i munnen på meg. Lenke til kommentar
Jakke Skrevet 24. april 2009 Del Skrevet 24. april 2009 Denne tråden var morsom.. Da jeg er gift med en russerinne, snakker litt russisk og har vært i Russland flere ganger, så har jeg "lært" å drikke vodka "riktig" Først og fremst: (Russisk) vodka er, og skal være, 40%. Ingen unntak, da er det ikke vodka, på samme måte som brandy ikke er Cognac. Så Koskenkorva 60% og/eller annen avvikende prosent er *ikke* vodka. (Dog er det veldig mange smakfulle fine drikker som kaller seg "vodka", og ja, jeg drikker de også av og til). Men til saken. Mine favoritter er Russkij Standart (Knalldyr, koster kr 180,- for literen selv i Russland). Det er rene fløten. Fås også på tax-free og kan bestilles på polet. (til ca 6-700,- flis). Neste er Georgievskaya, helst va typen Berezovikh na Brunkakh, laget på hengebjørkkongler. Usikker på tilgangen i Norge. Smirnoff Potstill Silver Birch (Black Smirnoff), som nevnt i tråden. Fantastisk. Parliament. Russisk "billigvodka" (sånn ca kr 50-60,- på russisk "rema" for literen). Helt grei tørstedrikk. Alt dette drikkes selvfølgelig bart og gjerne kjøleskapkald. Lavere temperaturer og smaken forsvinner fullstendig, så det er bortkastet. Neglelakkfjerner som Absolut, Rød (og Blå) Smirnoff, SKYY o.l er nødproviant og må blandes tungt for å trues ned. Koskenkorva 60% blandet med iste er perfekt motorsykkeltreffdrikke.. [Edit]Enig med Kaffe-Bob; Bombay Sapphire er eneste duganese gin[/Edit] Siden du sier at norsk/svensk vodka smaker død og pine, hvordan smaker Russisk da? Beskriv den Lenke til kommentar
Kaarerekanraadi Skrevet 11. april 2010 Del Skrevet 11. april 2010 At noen kan kjenne forskjell mellom smakene hos en drikk med 40 % alkohol er helt meningsløst. Produksjonene er helt standardisert og lik overalt og alkoholen overdøver alt. Det som er viktig er at vodkaen drikkes bar og kald. Lenke til kommentar
weebl Skrevet 11. april 2010 Forfatter Del Skrevet 11. april 2010 At noen kan kjenne forskjell mellom smakene hos en drikk med 40 % alkohol er helt meningsløst. Produksjonene er helt standardisert og lik overalt og alkoholen overdøver alt. Det som er viktig er at vodkaen drikkes bar og kald. prøv å smak på smirnoff og så på vikingfjord, det er en helt klar forskjell Lenke til kommentar
Kaarerekanraadi Skrevet 12. april 2010 Del Skrevet 12. april 2010 At noen kan kjenne forskjell mellom smakene hos en drikk med 40 % alkohol er helt meningsløst. Produksjonene er helt standardisert og lik overalt og alkoholen overdøver alt. Det som er viktig er at vodkaen drikkes bar og kald. prøv å smak på smirnoff og så på vikingfjord, det er en helt klar forskjell Vet ikke om jeg tør å ha to vodkaflasker stående i skapet.. Men, ok. Kanskje er det en marginal forskjell. Men den tviler jeg på er særlig stor. Lenke til kommentar
Atald Skrevet 12. april 2010 Del Skrevet 12. april 2010 (endret) Men var sikkert 10 ganger så god som Bombay sapphire. http://www.1-stopmarket.com/Gin_Pictures--...ay_Sapphire.jpg Å fysj. Den der er noe av det verste jeg har smakt. Endret 12. april 2010 av Atald Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå