Gå til innhold

hei treng hjelp


Anbefalte innlegg

hei jeg trenger hjelp, skal gå over til nye intel i7, og treng hjelp til å finne ut ka jeg kan få solgt min pc som jeg har nu,

 

specs til pcen:

 

ASUS Rampage Formula X48 Socket 775

 

Lian Li PC-V1000BPLUSII

 

Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz Socket775

 

G.SKILL 8GB DDR2 Kit (4x2GB) PC2-6400

 

HIS Radeon HD 4870 512MB IceQ 4+ Turbo med påmontert større kjøler(Scythe Musashi VGA Cooler)

 

Western Digital GP 640GB S-ATA II

 

Microsoft Windows Vista Ultimate Norsk 64bit

 

Western Digital Caviar SE16 750GB SATA2

 

THERMALTAKE Toughpower 750W

 

Sunbeam Rheobus

 

Zalman CNPS9700 NT Ultra Quiet

 

 

 

treng hjelp siden jeg skal oppgrader til nytt system, så jeg må da finne en pris for denne pcen

post-100383-1233916574_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tja... JEG ville aldri i verden ha solgt den PCn der for å bytte ut til i7, da jeg tror du tjener mer på å bare bytte ut HK/RAM/CPU fremfor å selge denne her billig på nettet... Finner sikkert noen som er villig til å betale 5-6.000 for den, men det er jo småtteri i forhold til hva du må ut med for ny... og det uten at du tjener all verden på hastighet.

Lenke til kommentar

Emnetittelen i denne tråden er lite beskrivende for trådens innhold og det er derfor ingen god emnetittel. Jo bedre og mer beskrivende emnetittelen er, jo lettere er det for andre å skjønne trådens innhold og det vil være lettere å treffe den riktige forumbrukeren med det rette svaret. Ber deg derfor om å endre emnetittel. Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

 

Husk at en god emnetittel skal beskrive eller oppsummere hvilket problem du har - ikke at du har et problem. En god emnetittel skal heller ikke kun bestå av et produktnavn.

 

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Ikke kommenter dette innlegget, men p_report.gif gjerne dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet..)

Lenke til kommentar

nei jeg skal ikke selge hele pcen for 5 - 6 tusen, skal bare bytte ut cpu,ram og hk, men treng å finne noen nye deler som e bra og som e kraftig, det må være intel i7

 

har dere noen forslag til kordan deler jeg skal ta, skal ha med cpu kjøler ikke stock men ordentlig kjøler

Lenke til kommentar

Trådstarter ble i går advart mot at om ikke emnefeltet ble endret ville tråden bli stengt. Trådstarter har enten ikke etterkommet anmodningen, eller postet i tråden etter at advarselen ble postlagt (ignorert beskjeden). Tråden stenges. Gjør oppmerksom på at tråden kan gjenåpnes hvis trådstarter sender PM og deretter endrer emnefeltet etter åpning.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...