Gå til innhold

Elendig kundeservice av Pcutstyr.no


Anbefalte innlegg

Ja, de fleste krediterer bare kjøpssummen fordi det er mye enklere, og det er ikke så mye å spare på å regne ut bruksfradrag og renter. Men det blir fortsatt fullstendig feil å si at man skal ha igjen kjøpssummen.

 

Du har selvfølgelig helt rett i dette, har praktisert det å gi hele kjøpssummen tilbake i så lang tid at det har blitt helt naturlig.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Kan ikke folk som ikke kan loven være så snill å slutte å uttale seg? Er et par i tråden her som kan den, men flere som åpenbart ikke har lest loven i det hele tatt. Blir irritert på de som forsøpler forumet. Spesielt de som uttaler seg bombastisk og sier at "sånn er det", når de tar feil.

 

Beklager hvis jeg forsøpler diskusjonen, men når norm og gjengs praksis i bransjen tilsier at kunden skal få hele summen igjen så nytter det ikke å komme ridene med paragrafer. Teori og praksis er to forskjellige ting.

Lenke til kommentar
Er det flere her som har problemer med å komme inn på kontoene sine hos pcutstyr.. Tror dere at pcutstyr har tatt en SHG eller hva?

 

 

Oh, yes, det er det... Skulle inn og sjekke status, just in case, så får eg den beskjeden. Men de har jo av en eller annen grunn mekka layoutet sitt, er det det han har dreve med siste måneden kanskje..? Eg bestilte varer RETT etter at disse problemene begynte.....

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...