Eekdott Skrevet 2. februar 2009 Del Skrevet 2. februar 2009 (endret) Er det noen som vet hvordan best bevare hard skorpe på brødet? Det blir mykt etter kort tid i en plastpose,men hele brødet blir hardt uten. Endret 2. februar 2009 av Eekdott Lenke til kommentar
Skagen Skrevet 2. februar 2009 Del Skrevet 2. februar 2009 Tråden var feilpostet og har blitt flyttet til riktig kategori. (Vennligst ikke kommenter dette innlegget. Reaksjoner på moderering gjøres pr. PM/melding) Lenke til kommentar
vegham Skrevet 3. februar 2009 Del Skrevet 3. februar 2009 La brødet ligge i brødpose eller åpent. Hvis brødet får tilgang på oksygen vil skorpen bli hard. Lenke til kommentar
iqlizer Skrevet 3. februar 2009 Del Skrevet 3. februar 2009 La brødet ligge i brødpose eller åpent. Hvis brødet får tilgang på oksygen vil skorpen bli hard. Jeg har også lurt på dette, men har prøvd det ut noen ganger.. når jeg lar brødet få tilstrekkelig med oksygen blir hele brødet hardt. Lenke til kommentar
the_last_nick_left Skrevet 3. februar 2009 Del Skrevet 3. februar 2009 Hvis du oppbevarer brødet i brødposen, stående på snittflaten holder skorpen seg hard uten at brødet tørker ut så fort. Lenke til kommentar
Eekdott Skrevet 4. februar 2009 Forfatter Del Skrevet 4. februar 2009 (endret) Har prøvd alt det nevnte ovenfor. Hele brødet blir hardt/tørt. Endret 4. februar 2009 av Eekdott Lenke til kommentar
akle Skrevet 7. februar 2009 Del Skrevet 7. februar 2009 Bruk brødpose/papirpose med en plast pose litt løst utenpå Funker her hjemme i alle fall! Men brød er jo ferskvare så oppbevaring kan være litt vanskelig, det har vert diskutert litt her. Lenke til kommentar
LOOM Skrevet 11. februar 2009 Del Skrevet 11. februar 2009 Papirpose med plast utenpå går bra ja. Jo mer oksygen brødet får jo raskere blir det hardt, så du kan jo feks la det ligge i brødposen første dagen og bruke plastpose resten. Hvis du spiser lite brød kan du også kappe det i to, fryse den ene halvparten og putte resten i kjøleskapet (i brødplastposen) slik at det holder seg ferskt lenger. Hvis du ikke liker kjølige brødskiver kan du jo bare putte de noen sekunder i brødristeren hvis du ikke gidder å vente. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå