Gå til innhold

Hvordan bevare hard brødskorpe?


Eekdott

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
La brødet ligge i brødpose eller åpent. Hvis brødet får tilgang på oksygen vil skorpen bli hard.

 

Jeg har også lurt på dette, men har prøvd det ut noen ganger.. når jeg lar brødet få tilstrekkelig med oksygen blir hele brødet hardt.

Lenke til kommentar

Papirpose med plast utenpå går bra ja. Jo mer oksygen brødet får jo raskere blir det hardt, så du kan jo feks la det ligge i brødposen første dagen og bruke plastpose resten.

Hvis du spiser lite brød kan du også kappe det i to, fryse den ene halvparten og putte resten i kjøleskapet (i brødplastposen) slik at det holder seg ferskt lenger. Hvis du ikke liker kjølige brødskiver kan du jo bare putte de noen sekunder i brødristeren hvis du ikke gidder å vente.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...