Gå til innhold

Føre slekt - granskning...


Nidaroo

Anbefalte innlegg

Vet ikke om dette faller inn under rett kategori, men forsøker meg allikevel.

 

Saken er den at vi er 4 som faktisk ønsker å holde orden i en slekt. Dette innebærer at vi ønsker å ha en full oversikt over alle for-fedre. Dette egentlig på dataen, som gjør det enkelt å søke opp igjen. Men faller ikke til å få gjort dette, fordi vi ikke vet nøyaktig hvordan vi skal begynne.

 

Vet jo at det finnes mange programmer allerede, men det er jo av den kjedelige og enkle sorten. Vi har en Tipp-oldefar som gjorde det stort både i Chicago, som i Norge. Er igrunn også mye pga. han vi ønsker å få en real oversikt. Men starter man blir man aldri ferdig. Blir flere og flere for hvert ledd.

 

 

Noen som vet om en ok oppløser for oss, også for å cleane tankene litt, på hvordan vi kanskje skal begynne? Vet igrunn ganske mye. Men altså som jeg prøver å si. Vi vet ikke hvordan vi skal få dette ut på dataen. ^^

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Vet jo at det finnes mange programmer allerede, men det er jo av den kjedelige og enkle sorten.

 

Da blir det vanskelig å gi råd uten å vite hvilke programmer du har sett og hvorfor de er "kjedelige".

 

Som du sier så er slektsgransking en omfattende jobb som bare øker og øker etter hvert. Men det er spennende. Det kan være lurt i første omgang å bestemme seg for å gå direkte bakover og unngå for mye horisontal utvidelse av slektstreet. Med andre ord ikke bevege seg for mye frem og tilbake i tid med andre ledd i treet enn ens egen direkte linje.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...