Gå til innhold

Unreal tournament 3 på steam


Anbefalte innlegg

Nå skal det da altså komme en update til Unreal Tourmanet 3 via steam, som legger til rette for achievement og "annet stæsj".

Med tanke på dette så linket jeg cd keyen min til steam, og fikk spillet inn på steam games lista, men det ble stående som "ikke instalert". Selvom spillet er instalert på pcen min oppfattet altså ikke steam dette. Så jeg startet nedlastningen av spillet (via steam) for og se om den kanskje bare måtte søke etter spillet på pcen først, men neida, steam insisterte hvist på og laste ned hele spillet på nytt.

Jeg kanselerte downloaden, og trykka "delete local content" i tillfellet steam hadde lastet ned noe som kunne bugge den "originale instalasjonen av spillet". Desverre så fant steam fram til original versjonen, og sletta alt. Med andre ord må jeg instalere hele spillet på nytt.

 

Du kan kanskje lure på hva jeg vil fram til med dette, men les videre, for jeg trenger litt hjelp :p

Og laste ned UT3 med steam går ekstremt tregt for øyeblikket (40 kb/s..og det er 8 gig som skal lastes ned). Så derfor lurer jeg på om det er en måte jeg kan installere spillet med cd'en, for så og linke det til steam på en slik måte at jeg slipper og instalere det på nytt (via steam).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...