Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Tyvlån av mors dildo?


Gjest Frustrert mor

Anbefalte innlegg

Gjest Frustrert mor

Hei,

 

I den siste tiden har jeg opplevd noe merkelig i et hjem, som vanligvis ikke er fult av overraskelser. Jeg har en sterk misstanke om at noen av døttrene mine "låner" mine leketøy. De er selvfølgelig gjemt lengst bak i klesskapet, i en gammel kåpe.

 

For å utdype litt mer, er jeg er en alenemor på "noen-å-førti", med tre døttere på 14, 15 og 19 år. Det har faktisk gått så langt, at jeg først får de tilbake dagen etter.

 

Misstanken er rettet til den yngste. Hun fikk kjæreste før jul, og hun har blitt betraktelig mer "leken" av seg den siste tiden.

 

 

Hvordan skal jeg få satt en stopper for dette, èn gang for alle?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Eg synes slike leketøy er såpass private at man ikke låner av hverandre. Men folk har jo forskjellig mening der vil eg tro. Så det største problemet som eg ser for meg er ikke at hun utforsker, men at hun låner din.

 

Dersom du er veldig sikker i din sak så kunne du jo kanskje kjøpt en ny, lagt på samme stedet og skrevet en liten til/fra lapp så hun har sin egen? Evnt så kan du skrive "Til: tyven / Fra: mor".

Lenke til kommentar

Selv om de har lyst til å utforske litt betyr ikke det at de trenger å bruke ditt verktøy(vil si at dildo er et personlig verktøy)

For å stoppe dem i å låne din kan du legg en musefelle i den lommen der dildoen lå, da skjønner de det, eller så støtter jeg forslaget med å henge på en lapp der det står "kjøp din egen! Klem Mamma"

Lenke til kommentar

skrekk og gru.

 

Et slikt leketøy er jo ytterst personlig, og selvom "alle" kvinner har èn, betyr det jo ikke at enhver 13-år gammel jente skal bruke mammas. Jeg får fatisk grøsninger, og om jeg var deg, ville jeg faktisk snakket med kyndig fagfolk om "hvorfor" hun bruker noe som er så eget, og hvilke konsekvenser det kan ha for videre for hennes seksuelle utvikling.

 

Haggiz.

 

Edit: Entall/flertall.

Endret av haggbard
Lenke til kommentar

Eg ser ikke noen grunn til å blande inn kyndig fagfolk i dette. Vi snakker om ei jente som har kommet inn i puberteten og er naturligvis veldig nysjerrig. Det er heller ikke sikkert at hun har brukt dildoen på seg selv men kun tyvlånt den fordi det er spennende og nytt. Eller for å tøffe seg fremfor veninner/typen.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...