Gå til innhold

[Løst]Bestekompis skylder penger - hva gjør man?


konduktans

Anbefalte innlegg

Jens skylder penger til John Anders. Jens og John Anders er bestevenner. På et lite privat vorspiel med kun noen få tilstedeværende, ble Jens veldig full og knuste et vindu hos John Anders med et balltre, noe som kom på 1700 kroner. John Anders nekter såklart å betale et eneste øre for Jens' idiotiske oppførsel, og krever at Jens betaler. Jens slutter plutselig å svare på msn og sms. Nå har det gått 1,5 uke, og Jens har enda ikke betalt, selv om de har møttes en gang uten å være uvenner. Jens lovde John Anders å betale tilbake for vinduet. Hva burde John Anders gjøre når Jens ikke svarer? Han har såklart ikke lyst til å miste hverken kompisen eller 1700 kroner.

 

Skal John Anders politianmelde Jens, noe som gir Jens et rulleblad og inkassogjeld om han ikke betaler, eller skal han la faren sin, som truer med å gå og snakke til Jens, får lov til dette. Jens' mor får høre om hendelsen og klikker mentalt på Jens. Jens får problemer. Eventuelt skal John Anders bare vente og håpe at Jens betaler?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Orker ikke alt det navnstyret, men hvor gamle er de det gjelder?

Kan jo gå ann at den som skal ha vinduet erstattet skriver en sms hvor han sier at hvis han ikke får svar snart så blir han nødt til å kontakte foreldrene til den som knuste det, siden han må ha igjen pengene for vinduet.(men ja, kommer ann på hvor gamle de som dette gjelder er)

 

Man burde gjøre opp for seg, uansett om man gjør noe i fylla. Og har man dårlig med penger akkurat da bør man da ihvertfall ha baller nok til å si det og finne ut en løsning!

Lenke til kommentar

Møt opp på døra, og si du skal ha pengene. Det er jo ikke all verdens penger, så han burde greie å hoste opp dette.

Vil han ikke betale, må du ta det et steg lenger. Eventuelt prate med hans foreldre, eller stjele f.eks pc-en hans, som han kan få tilbake når pengene er betalt. Gjort dette selv, gjalt selvsagt litt mere penger, men vi er fremdeles venner.

Lenke til kommentar
Jens tar med seg to venner, balltre med spiker i og bruker et kvarter på juling.

John Anders tar med seg balltreet Jens brukte på å ødelegge vinduet til John Anders, John Anders bruker da dette balltreet til å renovere ansiktet til Jens hvis han ikke punger ut. simple?

Trodde første personen var den som skulle ha pengene :p

Jeg følger med ser jeg :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...