Gå til innhold

Hvordan slippe militæret?


RAGE_21_23

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er det ikke lettere å bare gjøre plikten din til Norge? ;)

 

Hehe neida.

 

 

Kan du ikke bare si til lege, sesjons offiser osv at du rett og slett ikke har lyst til å avtjene verneplikt, de kaller inn så få nå om dagen at det er godt mulig du ikke blir innkalt vist du har vist klare tegn på at du ikke er motivert for en militær tjeneste.

Lenke til kommentar

Forsvaret er ikke interesert i å ta inn noen som helst fordi de har "godt av det" det koster penger og tviler på at de er så keen på å bruke penger på umotiverte slappinger :p

 

Bare si det som det er, rett ut at du rett og slett ikke vil tjene militær tjeneste, bare å fortelle dem at du er lat og ikke vil. Som sagt, de kaller in ganske få nå for tiden, og jeg tror ivertfall de PRØVER å få tak i de motiverte folka.

Lenke til kommentar

Som folk sier så gidde de ikke stresse med folk som ikke vil. Når jeg var der så var det folk som ble dimma bare fordi de sa til legen at de ikke overhode var motivert.

 

Ellers finnes det en annen metode. Si at du har hatt et allergisk sjokk en gang i tiden, og at du ikke vet hva som trigget den da du ikke har noen kjente allergier. Trenger ikke noe dokumentasjon eller noe på det, de får panikk.

Lenke til kommentar

Hørseltest har ikke så mye å si, det er også vanskelig å fake dem.

 

Synstest har heller ikke noe å si, det som skjer er at du får briller.

 

Å si man ikke vil inn er ikke noen sikker måte, de tar det de kan få.

 

Hvis du skal si du har sosial angst så må du til legen for å få papirer på det før sesjonen, ellers så forteller du det til legen på innrykket.

 

Løp 3000 meteren på 50 minutter :innocent:

3000 løper man ikke før etter man er inne, og selv om man bruker 5 timer så dimmer man ikke.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-qtXdRFbtay

Jeg ville anbefale å rett å slett si at du ikke er interessert i det hele tatt... Så når du skal svare på våpengren så vil jeg råde deg til sjø eller luft på førsteplass - skulle du likevel bli kalt inn, og havner på madla/kjevik så er det lett å dimme i løpet av noen dager.

 

En måte å dimme på kan være å slutte å spise når du kommer inn i forsvaret, og klage til befalet ditt å si du er sulten, men at du ikke takler stedet, og ikke klarer å spise - da er du seneste ute i løpet av et par dager :)

 

En annen måte å ikke bli innkalt på er å svare "Jeg vet ikke" på alle spørsmålene på "IQ-testen" på sesjon - en kamerat av meg gjorde dette, og har iallefall ikke blitt kalt inn. Jeg vet dog ikke om denne metoden kan gi deg noen ulemper på noe vis senere, men ser ikke egentlig noen grunn til det...

 

Det beste er likevel å gjennomføre førstegangstjenesten - det er spennende og lærerikt! (litt avhengig av hvilken tjeneste du får)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...