Gå til innhold

Kostholdsplan til overs?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Uansett om jeg hadde lagt ut et kostholdsprogram så er det ikke sikkert du en gang kunne fulgt det. De fleste programmer er laget i forhold til vekt og mål, og ofte skreddersydd opp mot et treningsprogram.

 

For all den informasjonen du har gitt ut, så kan du like gjerne veie 50kg og trene 2 dager i uka. Og det å følge et kostholdprogram satt opp til en på 80-90kg med 5 dagers styrketrening hadde ikke vært annet enn skadende.

Lenke til kommentar

Et kostholdsprogram må være skreddersydd etter din høyde/vekt/kjønn. Dessuten skriver du ingenting om hvilke ambisjoner du har. Et bra kosthold med tanke på styrketrening vil gjøre at du øker i fett og musklatur, mens et slankeprogram gjør det stikk motsatte. Du må gi litt mer informasjon om hva du ønsker å oppnå, så må si meg enig med DMN.

Lenke til kommentar

Er fullstendig klar over det og har ikke tenkt å bruke planen slik jeg får den(hvis jeg får noe i det heletatt da!). Har bare lyst å se .

Hvis jeg sier hva mine ambisjoner er, kan jeg ikke se for meg at noen av dere har så lyst til å lage en kostholdsplan til meg uansett. Så hvis noen bare kunne ha hjulpet meg, og lagt ut en plan, så gjør jeg mine egne forandringer slik at den passer meg.

Lenke til kommentar

Jeg har et som funker bra hvis du skal gå opp i vekt. Men den er rimelig ekstrem + at den koster skjorta, mye dyrt kjøtt.Jeg fikk den av en body-builder instruktør her borte. Hvis du vil gå opp maks muskler og min fett er den ideell.

Hvis det er det du vil ha kan jeg skrive den av å legge den ut etterpå, ikke i XLS fil men, bare copy-paste i et innlegg her.

Lenke til kommentar

Ok.

 

 

7 Måltider, det er oppdelt i type proteiner og type karbohydrater. Som man alltid bør ha isammen. Trege og raske karbs (complex and simple). Mengde kjøtt er tilpasset til en person på 70-75Kg. Husker ikke Hvordan man regnet ut Hvor mange gram kjøtt iforhold til kroppsvekt.

 

Måltid Nr:

 

1. 150g kylling - 1/2 cup havregrøt/oatmeal

2. 8-10 eggehviter, evt proteinshake - banan

3. 140g rødt kjøtt (cubed beef bruker jeg, billigst det)- 1/2 cup brun ris

4. 1 can tuna- broccoli, så mye du vil/orker/klarer :)

5. 150g kalkunbryst- bakt potet

6. 200g laks- asparges

7.8-10 egghviter SISTE MÅLTID ikke karbo til.

 

Som du ser er dette ganske hardcore, jeg følger ikke dette 100%.

Jeg har ikke kylling i første måltidet, jeg har ikke måltid nr 6. jeg spiser bare 4-5 eggehviter til kvelds. bruker vanlig kyllingfilet isteden for kalkunbryst på Nr 5. Rekkefølgen er også litt forskjellig. Bare første og siste som alltid er samme. De går fort å lage.

 

Men hvis du følger dette 100% i en måneds tid så kan jeg garantere deg at du kommer til å gå opp som faen i helvete. Da må du spise sånn hver andre time ellernoe så ikke så lett å følge. Prøv å lag mange av måltidene samtidig på kjøkkenet.

Såklart hvis du følger det bare sånn halvveis så kommer du til å kjenne forskjell da også.. kommer vel mest ann på hva slags kosthold du har fra før av.

 

N.B!

 

Drikk masse vann, jevnlig. 4-5L om dagen er bra. Viktig for at proteinene skal bli tatt opp skikkelig og at nyrene skal ha nok vann (ta det rolig, det er ikke farlig hehe).

 

Du bør jo såklart trene mye i tillegg. Jeg trente 5x i uka tung styrketrening når jeg fulgte dietten. Da gikk jeg opp i vekt, nesten kun muskelmasse (så slik ut i speilet iallefall :) )

 

Kos deg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...