BuffyAnneSummers Skrevet 3. mars 2011 Del Skrevet 3. mars 2011 Erstatt melken med KEFIR, og ha i O'boy i deigen. Lag en vanlig sjokoladedeig med dette.(hvor mange egg du ønsker og bruke og sukker og slikt bestemmer du selv. Hemmeligheten er KEFIR! Kefiren vil gjøre kaken utrolig porøs og glasuren vil trekke inn så mye bedre) Fyll alt i en ildfast form, inn i ovnen som er forvarmet på 180 grader og vent. Imens lager du glasur med MØRK kokesjokolade, melis, smeltet smør og muligens litt sterk kaffe (her kan du også bare ha oppi det du ønsker). Når kaken i ovnen er ferdig så lar du den kjøle seg ned litt, så har du en SAFTIG og porøs sjokoladekake, som alle i huset kommer til å lure på når er ferdig i og med at den lukter så sinnsykt godt. Når kaken har akjølt seg, så knuser du kaken. Brekk kaken i flere biter, bruk hendene dine til å smuldre den opp, og nei, jeg er ikke gal! Når du har most kaken din litt så tar du den deilige glasuren du har laget og bare heller det over den knuste kaken din, bruk en skje eller ett annet egnet redskap til å blande det godt. Når kaken og glasuren er godt blandet i formen tar du ett pizzabakepapir og bruker denne til å ''presse'' kaken ned i formen igjen. Ha gjerne i ett kaldt rom eller kjøleskap så det kan ''sette seg''. Nå sitter du igjen med en utrolig saftig, mektig og deilig kake som du også kan fryse ned, og den smaker like godt når du tiner noen porsjoner dagen etterpå, i og med at den var så deeeilig! Denne kaken smaker også helt UTROLIG når den er kald, så du trenger ikke å vente så veldig lenge på at kakebiten skal bli romtemperert. Husk å pakke kaken ned i små porsjoner, for dette er MYE deilig kake i en liten porsjon! Man kan også lage kaken på vanlig måte, bare at da snur du den på hodet når den er ferdig i ovnen så du ser dens utrolige luftige underside, da stikker du masse hull med en strikkepinne og lar kaken ''suge'' til seg glasuren. Men altså, den første måten er å foretrekke, for da blir den 100 ganger så saftigere, og herregud så god! Kom på den metoden en gang jeg knakk kaken i to når jeg skulle snu den.. Hell i uhell! Lenke til kommentar
Xmir Skrevet 4. mars 2011 Del Skrevet 4. mars 2011 Synes selv denne var fantastisk. Dobla vel glasurmengden da jeg lagde. Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324 Skrevet 5. mars 2011 Del Skrevet 5. mars 2011 Men kefir det ? Lenke til kommentar
BuffyAnneSummers Skrevet 5. mars 2011 Del Skrevet 5. mars 2011 Men kefir det ? Kefir gjør kaken mye mer porøs og saftig. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå