Gå til innhold

Tildele skjermkort mer ram, Acer 9303WSMi


Hakmar

Anbefalte innlegg

Kan noen hoste opp en link eller et program som gjør dette? Har bestilt opp 4gig ram som jeg vil la skjermkortet få en del mer ram av.

Snakk om en 9303WSMi 1,6ghz turion med nvidia geforce go 7300 skjermkort.

er alt overklokka med coolbits.

 

 

ps, vet noen grensene for overklokking uten oppgradering av kjøling på denne maskinen?

ser også etter et program som kan ta seg av cpu overklokking, men failet på google.

 

på forhånd takk!:)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Om det er mulig skal du kunne gjøre det i bios. Ser da ikke poenget med dette i det hele tatt, kommer ikke til å få noen merkbar gevinst uansett.

Hadde jeg kunne gjort det i bios hadde jeg gjort det. gidder ikke styre med å endre bios programmet, ser etter noe å bruke via windows.

Lenke til kommentar

Grensen må du finne ut selv siden det er forskjellig fra maskin til maskin og skjermkort til skjermkort. Øk mhz litt og litt for hver gang og kjør 3dmark og sjekk stabiliteten i furmark eller noe for å sjekke at du ikke får artefacts. Får du det, senk overklokkingen litt så er du sikkert good to go der. Husk å alltid ha en oversikt over temperaturen. Maksgrensa for temperaturen vet jeg ikke, men de bruker å være ganske høye. Trur mitt tar skade når det er oppe i 110, men har aldri vært over 85. Holder det seg under 90 trur jeg det går fint. Søk litt på google å finn maks temperatur til skjermkortet. Last ned HWMonitor til å ha oversikten over dette.

 

Det med ram til skjermkortet. Skjermkortet har sikkert 64mb ram selv og har en maksgrense for hva den kan brue. For å oppnå denne maksgrensa, tar den av laptopens minne uten at du trenger noe programmer til fortelle at den skal gjøre dette.

 

Kommer ikke på noen program for å overklokke CPUen dessverre.

 

EDIT: Nå vet jeg at du ikke er interessert i min mening, så dette innlegget er mer rettet mot andre som lurer på noe av det samme =)

Endret av EivindS_
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...