Gå til innhold

Hvilken hårvoks anbefales?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

rød dax i bunn, blandet med blå dax. smør godt i håret. ta så en god dæsj av H&Ms egen gelé for å tilføre fukt og glans i håret.

 

har nyttet denne blandingen ved mange anledninger, og den slår aldri feil. dette anbefales om du er en sleik-type, eller en som liker å ha håret til siden.

Lenke til kommentar

Renati strong hold .. blir ikke bedre :) Har prøvd en del forskjellige gjennom årene og funnet ut at dette er den beste, og jeg har så og si brukt den fast de siste 3 årene. Men pass på at du er nøye med å lukke lokket^^ hender jeg glemmer det og da tørker den inn og er ødelagt..

Lenke til kommentar

Shock waves massive plastic elastic er jeg veldig fornøyd med. Den kan også brukes sammen med rød dax, om den ikke er nok alene. plastic elastic gjør at håret ser bedre ut sammenlignet med dax. H&M har en lysegrønn sak som egentlig er det samme som plastic elastic. Begge to forsterker og forbedrer dax.

Lenke til kommentar
Jeg bruker Renati Strong hold. Smør den ut i arma, så har du litt vann på, så gnir du vanne i voxen, så har du det i håret. Det er det jeg gjør ihvertfall =P Men jeg har sån halv-langt hår, så jeg må bruke vann, vist ikke ser jeg ikke ut.

Jeg pleier bare å fukte håret før jeg tar oppi waxen jeg, det funker jo fjell.

Har frisørtime i morgen, lurer så jævli om jeg skal spare litt hår eller om jeg skal klippe det kortere.

Lenke til kommentar

Hvis håret ditt er litt vanskelig å hanskes med anbefales ikke renati, pluss at du må ha mye av den for at den skal virke en stund dersom du har litt halvlangt hår.

 

Røde dax er faktisk god, den er kanskje et helvete å få av fingrene etter du har tatt den i, men den er sabla kraftig og har god hold.

 

Noen som har prøvd fudge her? Hadde ikke på frisøren jeg var hos sist.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...