Gå til innhold

Xboxlive innhold i norge kontra UK/US/whatever


nems

Anbefalte innlegg

Heisann.

 

Er det andre enn meg som går og irriterer seg over at innholdet på Marketplace er så ekstremt lusent her i Norge kontra andre land?

 

Videomarketplace samler støv hos meg, bokstavelig talt.. Ser absolutt ingen grunn til å gå inn der da 99% av det er rett og slett elending. (musikk videoer, som koster penger?? cmon..)

 

Hva med Community games? Skulle bli tilgjengelig i desember for oss, fortsatt ikke noe der heller?

 

Netflix? Er jo en drit bra tjeneste, tror nok disse hadde gjort det godt i Norge siden de ikke ville ha noen seriøs konkurranse. (er jo endel her som tilbyr lignende tjenester, men ikke på en konsoll og ikke med like bra utvalg) (så vidt jeg vet!)

 

 

Og ikke minst, vi betaler jo like mye (eller kanskje mer med dagens kurs) for en tjeneste som tilbyr mye mye mindre enn hva de får andre steder, er dette riktig?

 

 

Sist: Jeg skriver ikke dette fordi jeg er en "ps3 fanboy" men fordi jeg er glad i xboxen min og vil se MER innhold. I det minste burdte MS holde oss en smule oppdatert istede for å promotere alt mulig snadder vi ikke har tilgang til.

 

Blir nesten som å holde maten foran snuta på hunden uten at den får spise, bare at vi ikke har bitt fra oss ennå :p

 

 

Ser iallfall fram til å høre om andre er enige, eller om jeg bare "pirker" (har jo bare hatt konsollen siden 2005, 3.2 år på å ordne no filmer er vel kanskje i lengste laget?:p )

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg er helt enig i at MS nok kunne gjort mer med utvalget på Marketplace i europa. Men jeg tviler på at det er deres feil, problemet ligger nok i rettigheter og slike ting. Eksempelvis kan du se Lost-episoder i HD like etter at de har vært vist på TV i USA. Hadde ABC gjort det samme på europeiske XBL Marketplace så hadde det nok blitt vanskeligere å selge serier til Europa. Hva er vitsen for TVNorge å vise serien når "alle" ligger en måned foran? Det samme kan sies for filmer som ofte har DVD-release tidligere i USA enn i Europa. Dessuten er det for det meste bare et lovverk å forholde seg til i statene, i Europa er det mange land og mange lover som skal overholdes. Se f.eks på alt bråket Apple fikk med iTunes og norsk kjøpslov.

 

Håper det blir mer action på Marketplace i Norge, men jeg holder ikke pusten...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...