Gå til innhold

Grandiosa uten paprika?


Gjest Slettet-PJ3x8Q2w

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Må være grusomt å være paprikahater...

Hadde aldri takla å plukke av all paprikaen på Grandiosaen.

Glad at jeg liker paprika. Smaker godt synes jeg.

Enig, paprika er kjempegodt men det røde som er på originale grandiosaen kan IKKE kalles paprika.

 

Gjorde en liten test på dette og kjøpte en grandiosa med paprika, plukket ut paprikaen på halve grandiosaen og erstattet den med røs dpiss paprika delt i skiver og fryst ned for å gjøre testen mest mulig rettferdig.

 

La omtrent lik mengde på den andre halvdelen med denne paprikaen og satte grandiosaen inn i ovnen.

 

Resultat.... forskjellen var såååå stor at jeg satt og humret for meg selv når jeg spiste. Kan ikke fatte å begripe hva som skjer med paprikaen på grandiosaen før den havner på pizzaen for forskjellen er så gedigen at det ikke er mulig å se bort fra den.

Endret av Zatuu
Lenke til kommentar
Jeg plukker alltid av bunnen på Grandiosaen. Når kommer den uten bunn?

Vanskelig å forstå for enkelte men jeg kan forklare.

 

En pizza må ha en bunn for å kunne kalles en pizza, det samme gjelder ikke paprika for den er frivillig.

 

For å si det på en annen måte, man kan ta bort all paprika og fremdeles kalle det en pizza.

 

Ble det forståelig nå??

Lenke til kommentar

Grandiosa uten bunn har eksistert i årevis

 

du kjøper bare ost og paprika, vips har du grandiosa uten bunn :yes:

 

Men til dere paprika pellere. Peller dere av før eller etter dere har stekt grandisen?

 

Jeg pelte alltid av mens jeg ventet på at ovnen skulle bli klar :yes:

Endret av Goodall
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...