Rabbid Skrevet 30. januar 2009 Del Skrevet 30. januar 2009 Nå slipper vi jo det Da er vi ute av kategorien drittunger? Nei, naa er dere bare bortskjemte. Lenke til kommentar
kdog Skrevet 30. januar 2009 Del Skrevet 30. januar 2009 Folk som plukker av paprika og annet av pizzaen blir sett ned på, og er å regne som drittunger. Nå slipper vi jo det Da er vi ute av kategorien drittunger? Nei, den paprikafrie Grandiosaen blir plassert i hyllen for barnemat. Lenke til kommentar
Dragen Skrevet 30. januar 2009 Del Skrevet 30. januar 2009 Er det virkelig så ille at vi ikke liker smaken av vassen paprika som har blitt fryst og tint minst tre ganger før den havner på pizzaen? Lenke til kommentar
TMB Skrevet 31. januar 2009 Del Skrevet 31. januar 2009 Så den for første gang i butikken i dag. Den kosta 10 kr mer enn vanlig grandis. Makan til tull. Står dog at de har algt til "mye mer ost". Yeah right... Nei takk, bruker heller 5 minutter ekstra til å plukke av den ekle paprikaen og nyter en GOD grandis! Lenke til kommentar
wolf5 Skrevet 31. januar 2009 Del Skrevet 31. januar 2009 Antar de har lagt på samme vekt i ost som det forsvant av vekt i paprika. Esken sier 585 gram mener jeg. Målte vekten til 6 gram mer uten papir og plast. Så spørsmålet er hvor mye koster det å bytte samme vekt i paprika med ost. Antar prisen er dyrere fordi det koster mer å produsere den. Lenke til kommentar
Kajac Skrevet 31. januar 2009 Del Skrevet 31. januar 2009 Hei, Vi har mottatt din henvendelse angående Grandiosa uten paprika. Det er beklagelig at vårt produkt ikke stiller til forventningene med hensyn til pris. Den er dyrere ettersom vi har ekstra med ost som igjen er en dyr råvare. Prisen vil ligge noe høyere en vanlig Grandisa, men gjør samtidig oppmerksom på at det til slutt er handelen som setter prisen. Stabburet setter pris på tilbakemeldinger og forslag fra forbrukere, både positive og negative innspill. Dette gir ofte viktig informasjon til våre produktutviklere som kontinuerlig jobber med utvikling av våre produkter. Ditt innspill bringes videre til produktansvarlig og tas til etterretning. Takk for at du tok kontakt med oss. Med vennlig hilsen Stabburet AS Lenke til kommentar
Ninjahamster Skrevet 31. januar 2009 Del Skrevet 31. januar 2009 Så den for første gang i butikken i dag. Den kosta 10 kr mer enn vanlig grandis. Makan til tull. Står dog at de har algt til "mye mer ost". Yeah right... Nei takk, bruker heller 5 minutter ekstra til å plukke av den ekle paprikaen og nyter en GOD grandis! 10 kroner mere er for mye. Greit nok at det er mere ost, men jeg tviler på at de får mannen i gata til å tro at de har lagt på så mye ost som 10 kroner + "verdien" av det paprikaen kostet. Der tror jeg de har skutt seg selv i foten gitt. Hybelboere betaler heller 10 kroner mindre og plukker av paprikaen. Det tar noen sekunder hvis man har skills Noen få kroner mere (2-3) hadde nok gått, men 10 kroner gjør meg skeptisk til denne pizzaens fremtid. Lenke til kommentar
Dragen Skrevet 31. januar 2009 Del Skrevet 31. januar 2009 Tror jeg kommer til å kjøpe en for å teste, 10,- er for mye til å kjøpe ofte. Lenke til kommentar
simentp Skrevet 31. januar 2009 Del Skrevet 31. januar 2009 Tror jeg kommer til å kjøpe en for å teste, 10,- er for mye til å kjøpe ofte. Teste!? gidder ikke det engang jeg.. Uansett så koster det og lage paprika og da så kanskje de må betale 1,50kr mer for og lage de? So wath da kan de sette prisen 3kr dyrere så tjener de litt der og men 10kroner! Da er man jo godt på vei til og kjøpe 2 vanlig pizzaer jo!! Lenke til kommentar
Kajac Skrevet 31. januar 2009 Del Skrevet 31. januar 2009 Smakte den i dag. + Merkenavn + Ingen paprika - Dyr - Tam og kjedelig smak - Seig og tynn bunn - Generellt lite smakstilfredstillelse Konklusjon: Skal du ha frysepizza uten paprika, kjøp BigOne Classic. Lenke til kommentar
Dragen Skrevet 31. januar 2009 Del Skrevet 31. januar 2009 Du får seig bunn når du ikke steker den skikkelig. Lenke til kommentar
VarCon Skrevet 31. januar 2009 Del Skrevet 31. januar 2009 Gransdiosa skal ha paprika. Dersom Stabburet vil bruke penger på pizza kan de heller få tilbake Mild Taco. Den var elsk Lenke til kommentar
SupremeX Skrevet 1. februar 2009 Del Skrevet 1. februar 2009 Regner med at denne pizzaen flopper, siden det rett og slett smaker dritt. Det ville vært bedre om mild taco tok et comeback, ja. Det er faktisk den eneste pizzaen jeg savner litt, siden jeg elsket den da jeg var mindre. Lenke til kommentar
Dragen Skrevet 1. februar 2009 Del Skrevet 1. februar 2009 Skal de først lage ny pizza, så får de lage en ny pizza. Som ikke er designet av en fjortis på syretrip. Lenke til kommentar
Gjest Slettet-PJ3x8Q2w Skrevet 1. februar 2009 Del Skrevet 1. februar 2009 Regner med at denne pizzaen flopper, siden det rett og slett smaker dritt. Det ville vært bedre om mild taco tok et comeback, ja. Det er faktisk den eneste pizzaen jeg savner litt, siden jeg elsket den da jeg var mindre. Ser ikke noen grunn til at den smake noe spesielt annet enn grandiosa med paprika som er plukket av. Men blir sikkert en flopp på grunn av prisen. Lenke til kommentar
MVR Skrevet 1. februar 2009 Del Skrevet 1. februar 2009 Jeg skjønner ikke at de orker å bruke energi på å lage noe slikt. Det tar få sekunder å plukke av paprikaen da! Og dessuten synes jeg det er kjempegodt med paprik på Grandiosa! Lenke til kommentar
Vice Skrevet 1. februar 2009 Del Skrevet 1. februar 2009 Jaja, er vel hvertfall gode sjanser da for at denne fjortis-tulle-pizzaen forsvinner igjen når prøveperioden er over. Eller kanskje de kunne komme med andre "fine" varianter for de som ikke liker saus,ost kjøtt og pizzabunn. Lenke til kommentar
milkdog Skrevet 1. februar 2009 Del Skrevet 1. februar 2009 Hvorfor kunne de ikke bare la den være som den var, og bare drite i paprikaen og ha samme pris? Skjønner ikke hvorfor de må gjøre ting så vanskelig... Lenke til kommentar
S0ppel Skrevet 1. februar 2009 Del Skrevet 1. februar 2009 Facebook gruppe om comeback av gradis mild taco anyone? Lenke til kommentar
VarCon Skrevet 1. februar 2009 Del Skrevet 1. februar 2009 Facebook gruppe om comeback av gradis mild taco anyone? I'm in ;-) Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå