iSimen Skrevet 24. mars 2009 Del Skrevet 24. mars 2009 Ost er i tillegg godt mens paprika er noe man klarer seg uten. Og spesielt på en grandiosa. Uenig der ja. Paprika er et must i mine øyne. Hvorfor? Synes ikke den bidrar til noe som helst utenom å være overflødig. Jeg liker smaken. Det ser også mye bedre ut. Lenke til kommentar
plaskedamm Skrevet 24. mars 2009 Del Skrevet 24. mars 2009 Ost er i tillegg godt mens paprika er noe man klarer seg uten. Og spesielt på en grandiosa. Uenig der ja. Paprika er et must i mine øyne. Hvorfor? Synes ikke den bidrar til noe som helst utenom å være overflødig. Jeg liker smaken. Det ser også mye bedre ut. grandis uten paprika er ekkelt,fordi ? jeg liker smaken !uten paprika blir den tam !de som ikke liker paprika kan jo bare plukke den av ! Lenke til kommentar
svinepelz Skrevet 24. mars 2009 Del Skrevet 24. mars 2009 Eller du kan kutte opp en paprika og strø bitene på en grandis uten paprika. Lenke til kommentar
iSimen Skrevet 24. mars 2009 Del Skrevet 24. mars 2009 Ost er i tillegg godt mens paprika er noe man klarer seg uten. Og spesielt på en grandiosa. Uenig der ja. Paprika er et must i mine øyne. Hvorfor? Synes ikke den bidrar til noe som helst utenom å være overflødig. Jeg liker smaken. Det ser også mye bedre ut. grandis uten paprika er ekkelt,fordi ? jeg liker smaken !uten paprika blir den tam !de som ikke liker paprika kan jo bare plukke den av ! Sa jeg at grandis uten paprika ser ekkelt ut? Eller du kan kutte opp en paprika og strø bitene på en grandis uten paprika. Når det allerede koster mer for en grandis uten paprika og en paprika koster et par kroner i seg selv blir det jo bare bedre hvis man kjøper den gode gamle Lenke til kommentar
svinepelz Skrevet 24. mars 2009 Del Skrevet 24. mars 2009 Nei. Du får paprika som smaker bedre, og du får mer ost. Dette burde ha vært den originale grandiosaen, en paprikafri variant med en vedlagt matkupong for en fersk paprika. Lenke til kommentar
Mr. A Skrevet 27. mars 2009 Del Skrevet 27. mars 2009 helt enig svinepelz, da kan de som vill ha paprika få ferks god paprika, og de som ikke vill ha det kan la være å bruke det, da blir alle fornøyd Lenke til kommentar
Rata101 Skrevet 27. mars 2009 Del Skrevet 27. mars 2009 Enig! Få tilbake Mild Taco!!!! Hvorfor kom det aldri en Sterk Taco. Det har jeg alltid vært skuffet over. Og hvorfor ikke bare kalle den "Taco"? Er folk så pinglete at de må forsikres om at maten ikke smaker noe før de tør å kjøpe den? Lenke til kommentar
svinepelz Skrevet 27. mars 2009 Del Skrevet 27. mars 2009 Akkurat Grandiosa er jo en veldig typisk "folkepizza", som ofte spises av folk som egentlig ikke liker pizza spesielt godt. Jeg har ikke egentlig noen dekning for å hevde dette som en absolutt sannhet, men etter min erfaring spises Grandiosa ofte av mennesker som nettopp er veldig pinglete på f.eks. sterk mat. Så ja, i Grandiosa-målgruppen tror jeg faktisk du har en del mennesker som føler seg tryggere om det står "mild" på pakken :-) Lenke til kommentar
iSimen Skrevet 27. mars 2009 Del Skrevet 27. mars 2009 Akkurat Grandiosa er jo en veldig typisk "folkepizza", som ofte spises av folk som egentlig ikke liker pizza spesielt godt. Jeg har ikke egentlig noen dekning for å hevde dette som en absolutt sannhet, men etter min erfaring spises Grandiosa ofte av mennesker som nettopp er veldig pinglete på f.eks. sterk mat. Så ja, i Grandiosa-målgruppen tror jeg faktisk du har en del mennesker som føler seg tryggere om det står "mild" på pakken :-) Tja, elsker sterk mat jeg, men liker grandis alikevel. Grandis er mer for de som ikke gidder å lage noe spesielt. Lenke til kommentar
Vice Skrevet 27. mars 2009 Del Skrevet 27. mars 2009 Nei. Du får paprika som smaker bedre, og du får mer ost. Dette burde ha vært den originale grandiosaen, en paprikafri variant med en vedlagt matkupong for en fersk paprika. Det optimale hadde selvsagt bare vært at man fikk en pizzabunn med matkuponger for alt fyllet. Da hadde man i tillegg til fersk paprika fått ferske ingerdienser av alt. Samtidig kunne de som ikke liker ost,kjøtt,saus eller paprika bare la være å bruke dem. Lenke til kommentar
svinepelz Skrevet 27. mars 2009 Del Skrevet 27. mars 2009 Tja, elsker sterk mat jeg, men liker grandis alikevel. Grandis er mer for de som ikke gidder å lage noe spesielt. Ferdigpizza generelt er for folk som ikke gidder iage noe spesielt. I motsetning til f.eks. en liten, tynn, steinovnsbakt godsak med sterk pølse og masse chili så appellerer grandis til "alle", og er med sin milde smak og "norske" innhold (kokt skinke og Jarlsberg-ost) en sikker vinner hos folk som ikke er glade i å eksperimentere med spennende smaker. Selvsagt betyr ikke det at ikke du også liker den, for det kan godt hende at du gjør, men den er og blir en veldig rund og mild pizza som ikke utfordrer smaksløkene til noen. Spesielt den originale varianten, til og med paprikaen på den smaker vassent og mildt. Lenke til kommentar
After Dark Skrevet 28. mars 2009 Del Skrevet 28. mars 2009 Ost er i tillegg godt mens paprika er noe man klarer seg uten. Og spesielt på en grandiosa. Uenig der ja. Paprika er et must i mine øyne. Hvorfor? Synes ikke den bidrar til noe som helst utenom å være overflødig. Jeg liker smaken. Det ser også mye bedre ut. Det er selvsagt en smaksak. Hvordan det ser ut er en annen sak. Synes ikke det er det minste appettlig med en masse røde, halvkjukke biter som ligger strødd over pizzaen. Grandiosa uten paprika. Ost er i tillegg godt mens paprika er noe man klarer seg uten. Og spesielt på en grandiosa. Uenig der ja. Paprika er et must i mine øyne. Hvorfor? Synes ikke den bidrar til noe som helst utenom å være overflødig. Jeg liker smaken. Det ser også mye bedre ut. grandis uten paprika er ekkelt,fordi ? jeg liker smaken !uten paprika blir den tam !de som ikke liker paprika kan jo bare plukke den av ! Synes paprikaen er langt eklere! Synes dette er et glimrende tiltak. Hauevis av folk har i flere år villet ha vekk paprikaen på grandiosa og nå er den vekke samtidig som originalen fortsetter for dem som ønsker det. Håper grandiosa uten paprika overlever prøvelsestiden frem til Mai og fortsetter som et fast innslag. Altså, den uten paprika er jo så klart dyrere fordi de må betale ekstra for de innleide polakkene de setter til å plukke av paprikaen. Så morsomt... Lenke til kommentar
Rata101 Skrevet 28. mars 2009 Del Skrevet 28. mars 2009 (endret) Paprikaen er egentlig en essensiell del av smaken på Grandiosa, men det blir fort litt for mye av den. Sikkert ikke tilfeldig, siden det er den billigste toppingen. Nykvernet pepper løfter forresten grandis flere hakk, imo. Endret 28. mars 2009 av Rata101 Lenke til kommentar
After Dark Skrevet 28. mars 2009 Del Skrevet 28. mars 2009 Synes paprikaen blir en helt dominerende og unødvendig del av smaken. Skal forøvrig ha en grandiosa uten paprika til formiddagsmat. Har satt på ovnen. Lenke til kommentar
TMB Skrevet 28. mars 2009 Del Skrevet 28. mars 2009 (endret) Synes paprikaen blir en helt dominerende og unødvendig del av smaken. Skal forøvrig ha en grandiosa uten paprika til formiddagsmat. Har satt på ovnen. Lucky you. MEN, jeg skal ha 2 pepperoni + 1 original senere i kveld Ikke alene da Endret 28. mars 2009 av timb Lenke til kommentar
svinepelz Skrevet 28. mars 2009 Del Skrevet 28. mars 2009 Nykvernet pepper løfter forresten grandis flere hakk, imo. Hm, må testes. Har egentlig aldri tenkt på sort pepper og pizza sammen. Lenke til kommentar
TMB Skrevet 28. mars 2009 Del Skrevet 28. mars 2009 Nykvernet pepper løfter forresten grandis flere hakk, imo. Må teste! Tar selv på oregano. Lenke til kommentar
After Dark Skrevet 28. mars 2009 Del Skrevet 28. mars 2009 Hvorfor er egentlig oregano så utbredt som pizzakrydder? Lenke til kommentar
Lord Britishface Skrevet 28. mars 2009 Del Skrevet 28. mars 2009 Fordi det er godt, og et essensielt krydder i det italienske kjøkken. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå