Vice Skrevet 11. mars 2009 Del Skrevet 11. mars 2009 Den vanlige koster 20 kr, og jeg skjønner ikke at folk betaler 20 kr ekstra når man kan plukke det av selv... Hvor i all verden finner du Grandiose til 20 kroner? På Jokeren her hvor jeg bor. Sjekket "best før" datoen? Evt. kanskje dt er pizzaer beregnet på det svenske markedet? Lenke til kommentar
TMB Skrevet 11. mars 2009 Del Skrevet 11. mars 2009 I alle butikker her hvor jeg bor, koster vanlig ca 30kr og uten paprika ca 40kr Lenke til kommentar
After Dark Skrevet 11. mars 2009 Del Skrevet 11. mars 2009 Har aldri funnet en gradiosa til 20 kr. Peleier vel å være noe sånt som 29,50 her med mindre det har vært spesielle tilbud. Lenke til kommentar
Dammed Skrevet 13. mars 2009 Del Skrevet 13. mars 2009 var vel 23 kroner før i tiden elns. Spiste grandis original nå, altså med paprika. Og gud, paprikaen er jo det som gjør pizzaen god. Altså den fine litt søte smaken som topper smaken til osten og skinka. Å ikke ha paprika på pizzaen er som å glemme kakao i sjokolademelk. Lenke til kommentar
hean Skrevet 13. mars 2009 Del Skrevet 13. mars 2009 var vel 23 kroner før i tiden elns. Spiste grandis original nå, altså med paprika. Og gud, paprikaen er jo det som gjør pizzaen god. Altså den fine litt søte smaken som topper smaken til osten og skinka. Å ikke ha paprika på pizzaen er som å glemme kakao i sjokolademelk. Å likestille vanlig god paprika med paprika på Grandisen blir som å trekke likehet melleom søtningsmidlene i lettbrus med sukker. Lenke til kommentar
After Dark Skrevet 13. mars 2009 Del Skrevet 13. mars 2009 var vel 23 kroner før i tiden elns. Spiste grandis original nå, altså med paprika. Og gud, paprikaen er jo det som gjør pizzaen god. Altså den fine litt søte smaken som topper smaken til osten og skinka. Å ikke ha paprika på pizzaen er som å glemme kakao i sjokolademelk. Å likestille vanlig god paprika med paprika på Grandisen blir som å trekke likehet melleom søtningsmidlene i lettbrus med sukker. Godt sagt. Har faktisk smakt pizza med paprika der paprikaen har gitt mer smak, men på en grandiosa er det bare fælt. Dog synes jeg ikke at det er så ille at jeg har hatt for vane å fjerne paprikabitene, men så lenge det finnes en grandis uten paprika tar jeg den selvom det koster noen kr. mer. Og så gir jeg jo mitt bidrag til at det blir solgt så mange at stabburet fortsetter med gradiosa uten paprika. Lenke til kommentar
Vice Skrevet 13. mars 2009 Del Skrevet 13. mars 2009 Poenget er jo at resten av ingrediensene er tilsvarende rare som paprikaen, så alle er blir en del av helheten. Man kan like gjerne si at Grandiosa uten plukket "kjøtt" blir bare fælt. Lenke til kommentar
Dammed Skrevet 13. mars 2009 Del Skrevet 13. mars 2009 (endret) var vel 23 kroner før i tiden elns. Spiste grandis original nå, altså med paprika. Og gud, paprikaen er jo det som gjør pizzaen god. Altså den fine litt søte smaken som topper smaken til osten og skinka. Å ikke ha paprika på pizzaen er som å glemme kakao i sjokolademelk. Å likestille vanlig god paprika med paprika på Grandisen blir som å trekke likehet melleom søtningsmidlene i lettbrus med sukker. ja og likhetene er at de er søte. Likhetene mellom grandis paprika og vanlig paprika, er at de gir mer-smak. Altså det blir feil å sammenligne frossen paprika med fersk. Men jeg sammenlignet dem aldri. jeg sier bare at """den frosne og fæle parikaen""" er faktisk god på grandis og gir den bedre smak. Og etter min mening, så er det nettop paprikaen som gjør grandisen god og smakfull, selv om den er frossen og har mye mindre smak enn den ferske. Endret 13. mars 2009 av Dammed Lenke til kommentar
After Dark Skrevet 15. mars 2009 Del Skrevet 15. mars 2009 Hadde en original grandiosa i går og det slo meg at paprikaen klarte jeg meg fint uten. Lenke til kommentar
Jassogitt Skrevet 15. mars 2009 Del Skrevet 15. mars 2009 Må ha den deilige, smakfulle paprikaen på. Ellers så foretrekker jeg Wagner. Lenke til kommentar
After Dark Skrevet 15. mars 2009 Del Skrevet 15. mars 2009 Smakfull og smakfull. Selv synes jeg ikke paprikaen gir noen god eller betydelig smak og de er stort sett bare ekle å tygge så jeg prøver å svelge dem uten å tygge dem først. Har aldri vært så ille at jeg har pleid å fjerne paprikaen, men nå som jeg har prøvd uten paprika og deretter en original igjen er den uten paprika en klar vinner. Som tideligere nevnt har jeg smakt paprika på pzza der det har vært godt, men det er altså ikke tilfellet på gradiosa. Men som noen nevnte tideligere så har det kansje noe å gjøre med at den er dypfrosset og opptint istedefor fersk. Lenke til kommentar
Vice Skrevet 15. mars 2009 Del Skrevet 15. mars 2009 Må ha den deilige, smakfulle paprikaen på. Ellers så foretrekker jeg Wagner. Den Wagner pizzaen som det står "spicy" på er faktisk overraskende god. Tror den seiler opp i favorittsjiktet blant frossenpizzaer, sammen med diverse "Oetker" varianter. Lenke til kommentar
After Dark Skrevet 15. mars 2009 Del Skrevet 15. mars 2009 Har aldri prøvd noen av de varriantene. Spiser jeg frossen pizza blir det grandiosa og en skjelden gang Big 1. Lenke til kommentar
svinepelz Skrevet 16. mars 2009 Del Skrevet 16. mars 2009 Har aldri prøvd noen av de varriantene. Spiser jeg frossen pizza blir det grandiosa og en skjelden gang Big 1. Du bør prøve Dr. Oetker, jeg kommer ikke på en eneste en av dem som ikke er gode. De har f.eks. en helt streit Mozarella (uten kjøtt) som er utrolig god, og en meget bra kyllingpizza. Den spicy pepperonipizzaen til Wagner er også ganske god - jeg spiste den ganske ofte i en liten periode, og ble litt lei, men i utgangspunktet er den ikke dum. Åpne horisontene, mann! Lenke til kommentar
hean Skrevet 16. mars 2009 Del Skrevet 16. mars 2009 Har aldri prøvd noen av de varriantene. Spiser jeg frossen pizza blir det grandiosa og en skjelden gang Big 1. Du bør prøve Dr. Oetker, jeg kommer ikke på en eneste en av dem som ikke er gode. De har f.eks. en helt streit Mozarella (uten kjøtt) som er utrolig god, og en meget bra kyllingpizza. Den spicy pepperonipizzaen til Wagner er også ganske god - jeg spiste den ganske ofte i en liten periode, og ble litt lei, men i utgangspunktet er den ikke dum. Åpne horisontene, mann! De har også veldig billige pizzaer på Rema som ikke er frosset men fersk, de koster rundt 20-25 kr og er veldig gode. Lenke til kommentar
Gamekilla Skrevet 16. mars 2009 Del Skrevet 16. mars 2009 Har ikke lest gjennom alt men er her grunnen, det var en facebook klubb som var imot paprika på Grandiosa. det er MANGE sånne grupper** som er imot små ting som .. dette .. det jeg sier er at hvis DU starter en sånn gruppe på facebook kan du gjøre --NESTEN-- alt!! -.GameKilla.- Lenke til kommentar
After Dark Skrevet 16. mars 2009 Del Skrevet 16. mars 2009 Har aldri prøvd noen av de varriantene. Spiser jeg frossen pizza blir det grandiosa og en skjelden gang Big 1. Du bør prøve Dr. Oetker, jeg kommer ikke på en eneste en av dem som ikke er gode. De har f.eks. en helt streit Mozarella (uten kjøtt) som er utrolig god, og en meget bra kyllingpizza. Den spicy pepperonipizzaen til Wagner er også ganske god - jeg spiste den ganske ofte i en liten periode, og ble litt lei, men i utgangspunktet er den ikke dum. Åpne horisontene, mann! Men det er jo noe eget og magisk med en ekte, norsk grandiosa. Men skader jo ikke å prøve så kansje jeg får prøve en annen ukjent sak neste gang jeg er innom frysedisken. Lenke til kommentar
Jassogitt Skrevet 18. mars 2009 Del Skrevet 18. mars 2009 Har ikke lest gjennom alt men er her grunnen, det var en facebook klubb som var imot paprika på Grandiosa. det er MANGE sånne grupper** som er imot små ting som .. dette .. det jeg sier er at hvis DU starter en sånn gruppe på facebook kan du gjøre --NESTEN-- alt!! -.GameKilla.- En facebookgruppe mot facebookgrupper hadde gjort seg. Lenke til kommentar
Petrvs Romanvs Skrevet 18. mars 2009 Del Skrevet 18. mars 2009 (endret) Mye av denne tryneboka begynner å bli devaluert, fant den etter hvert fryktelig kjedelig. Det samme kan vel sies om Grandiosa uten paprika, ble lei den et stykke ute i den andre halvdelen. Grandiosa er symptomatisk for den norske folkesjela og nå uten paprika Endret 18. mars 2009 av Ba'al Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå