After Dark Skrevet 3. mars 2009 Del Skrevet 3. mars 2009 Godt å vite. Får se om jeg noen gang gidder å smake den. Skal faktisk ha en uten paprika i dag. Den ligger og venter i fryseren alt. Er alene og gidder ikke å lage noe tidkrevende. Lenke til kommentar
DesertRose Skrevet 5. mars 2009 Del Skrevet 5. mars 2009 Håper det kommer uten kjøtt neste gang.... Lenke til kommentar
Petrvs Romanvs Skrevet 5. mars 2009 Del Skrevet 5. mars 2009 Nysgjerrighet tok overhånd, måtte selvsagt prøve. Helt grei pizza, men 39 kroner er drøyt. Lenke til kommentar
theoriginalAidskake Skrevet 5. mars 2009 Del Skrevet 5. mars 2009 Blasfemi, spør du meg. Lenke til kommentar
After Dark Skrevet 5. mars 2009 Del Skrevet 5. mars 2009 Legger du så mye i noen få paprikabiter? Lenke til kommentar
theoriginalAidskake Skrevet 5. mars 2009 Del Skrevet 5. mars 2009 Det blir som å ta ut kjeksen av kvikk-lunsjen. For dumt. Lenke til kommentar
iSimen Skrevet 5. mars 2009 Del Skrevet 5. mars 2009 Legger du så mye i noen få paprikabiter? Man tuller ikke med grandisen. De sa "vi tuller ikke med nasjonalretten" Det har de gjort nå. Lenke til kommentar
TMB Skrevet 5. mars 2009 Del Skrevet 5. mars 2009 De tuller ikke med den, de bare finpusser. Paprika er dritt, spesielt på grandis. Lenke til kommentar
iSimen Skrevet 5. mars 2009 Del Skrevet 5. mars 2009 De tuller ikke med den, de bare finpusser. Paprika er dritt, spesielt på grandis. Jeg er helt uenig med deg. Du må ha en ekstrem følsom smak hvis paprikaen på grandisen klarer å plage deg. Drittunger sier jeg. Lenke til kommentar
After Dark Skrevet 5. mars 2009 Del Skrevet 5. mars 2009 Det blir som å ta ut kjeksen av kvikk-lunsjen. For dumt. Er det ikke bare fint at de har en uten paprika samtidig som originalen fortsetter? Så får begge sider det de vil. Iallefall dersom den uten paprika fortsetter etter Mai. Lenke til kommentar
Vamos Skrevet 5. mars 2009 Del Skrevet 5. mars 2009 Paprika skal være på, for min del. Bryr meg likevel fint lite om hva andre kjøper, så lenge jeg ikke ender opp med den uten paprika til middag. Lenke til kommentar
After Dark Skrevet 6. mars 2009 Del Skrevet 6. mars 2009 Legger du så mye i noen få paprikabiter? Man tuller ikke med grandisen. De sa "vi tuller ikke med nasjonalretten" Det har de gjort nå. Det er ikke å tulle med den heller for originalen blir jo som før. Lenke til kommentar
svinepelz Skrevet 6. mars 2009 Del Skrevet 6. mars 2009 Du må ha en ekstrem følsom smak hvis paprikaen på grandisen klarer å plage deg. Drittunger sier jeg. Spis paprika-grandiosaen din du, og vær fornøyd. En vakker dag kommer du til å skjønne at folk ikke blir drittunger av å mislike paprika, at det er noe som heter smak og behag, og da vil verden bli et mye bedre sted. Sannsynligvis også for dine omgivelser. Lenke til kommentar
iSimen Skrevet 6. mars 2009 Del Skrevet 6. mars 2009 Du må ha en ekstrem følsom smak hvis paprikaen på grandisen klarer å plage deg. Drittunger sier jeg. Spis paprika-grandiosaen din du, og vær fornøyd. En vakker dag kommer du til å skjønne at folk ikke blir drittunger av å mislike paprika, at det er noe som heter smak og behag, og da vil verden bli et mye bedre sted. Sannsynligvis også for dine omgivelser. Jeg sier drittunger fordi dere er så kresne at dere må overtale grandiosafolka til å fjerne paprikaen. Lenke til kommentar
svinepelz Skrevet 6. mars 2009 Del Skrevet 6. mars 2009 Sukk. Det. Er. Ingen. Som. Har. Fjerna. Noe. Fra. Grandiosaen. Din. Hva stopper deg fra å dra i butikken og kjøpe en grandiosa med paprika? Paprikaen er ikke fjernet fra grandiosaen, men (følg med nå), det har kommet en ny grandiosa uten paprika. Ergo har du nå valget: Du kan kjøpe den klassiske grandiosaen med paprika, eller du kan kjøpe den nye grandiosaen, som ikke har paprika, men som har mer ost og fyll. Hva er egentlig det store problemet? Hva lar du deg provosere sånn over? Og ikke prøv deg med at du ikke er provosert. Når du tyr til uttrykk som "drittunger" i en ikke-sak som dette er du enten provosert, eller så er du bare en sneversynt tulling. Har egentlig ikke noen videre grunn til å anta det siste, så jeg går for den mest sannsynlige varianten, at du lar deg provosere over større vareutvalg i butikken. Lenke til kommentar
iSimen Skrevet 6. mars 2009 Del Skrevet 6. mars 2009 Jeg syns det er dumt at de bukker under bare fordi folk ikke liker paprika! Lenke til kommentar
svinepelz Skrevet 6. mars 2009 Del Skrevet 6. mars 2009 Bukker under? Det er en bedrift som lever av å selge mat til folk, og tilby produkter folk vil ha. Om folk vil ha en pizza uten paprika så skal de ikke få det, fordi det ville være å "bukke under"? Du har paprika-pizzaen din, og sitter og syter over at andre har mer lyst på en annen type pizza. Hva blir det neste? At du skal stemple folk som liker grandiosa med pepperoni som drittunger, fordi de spiser en pizza uten paprika på? Stakkars Stabburet da, de solgte tydeligvis ikke bra nok av klassisk grandiosa, så de måtte hore seg ut ved å lage en annen pizzatype, med hverken paprika eller skinke! Dette pokkers markedet, altså. Ødelegger for alle oss som har et favorittprodukt som alle bør spise. Lenke til kommentar
Galexon Skrevet 6. mars 2009 Del Skrevet 6. mars 2009 Denne diskusjonen viser hvor godt vi har det i Norge. Tross alle elendigheter og problemer i verden, sitter vi her og krangler og diskuterer hvorvidt paprika på grandiosa er viktig, og hvorvidt Grandiosa uten paprika er bra eller ikke. Det vitner også om for lite å ta seg til, spør du meg, spesielt for de som i det hele tatt gidder å rakke ned på den nye Grandiosa-pizzaen. Så lenge den originale Grandiosa-pizzaen består, og dere fritt kan velge denne, hvorfor bry seg? Det har aldri vært snakk om at den uten paprika skal ta fullstendig over for originalen. Det har vært flere varianter av Grandiosa i mange år nå, hvorfor bry seg så fælt om en ny en? Styr unna den da, hvis dere plent har noe i mot den. Lenke til kommentar
Gjest Slettet-77do0b Skrevet 6. mars 2009 Del Skrevet 6. mars 2009 Håper det kommer uten kjøtt neste gang.... Den neste kommer uten bunn. Lenke til kommentar
Goodall Skrevet 6. mars 2009 Del Skrevet 6. mars 2009 Pizza'r uten bunn har eksistert i alle år! Man bare kjøper f.eks ost og paprika, vips har man en vanlig grandis uten bunn. Quite Enkelt Selv skulle jeg ønske den uten paprika kom for MANGE år siden, nå har godt over til pepperoni og taco, så nå bryr jeg meg egentlig ikke om det lenger. Men er glad på veiene av alle andre som slipper å pelle den ******* paprikaen vær gang de har lyst på en grandis Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå