Gå til innhold

Spørsmål om "Euro Standar Bank Transfer" og Paypal


Tunky

Anbefalte innlegg

Heisann.

 

Jeg skulle ha kjøpt noe fra en side med forhåndsbetaling/bankoverføring. På siden står det: "Attention: Our bank account just can accept the EURO remittance, or else we can't confirm your order! Thanks for your cooperations!". Kan man velge noe sted i nettbanken (Postbanken) å betale med Euro, eller må jeg legge det på hylla?

 

- Knut

 

EDIT:

Fant en annen side som tilbyr det samme til samme pris. Der kan man betale med PayPal. Noen som vil gi meg en innføring i det?

 

EDIT2: Ser at man kan registrere kort der, men det er bare Visa eller MasterCard. Jeg har Visa Electron.

Endret av Knewt
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Ok, og dette funker selv om accounten min ikke har blitt "verified"?

 

Det har jeg ikke prøvd, men vil da tro det.. Er jo bare å prøve å overføre et lite beløp på 10-20 kroner og se hva som skjer. Vær imidlertid oppmerksom på at det er mange selgere som krever at kontoen er "verified" (eller enda verre: "confirmed", noe som er umulig i Norge pr dags dato) for å handle med deg.

Lenke til kommentar

Jeg har skjønt systemet, men en venn klarte å overføre penger til kontoen uten å skrive inn overførings-IDen sin. Hva gjør han nå?

 

 

(vet at det er typisk å prøve å skjule sin egen tabbe ved å skrive "en venn". Her er det faktisk vennen min som har gjort det, ikke jeg. Dere får tro hva dere vil :p)

Lenke til kommentar
Jeg har skjønt systemet, men en venn klarte å overføre penger til kontoen uten å skrive inn overførings-IDen sin. Hva gjør han nå?

 

Han må vel få en kvittering fra banken, og sende den til PayPal sammen med overførings-ID'en, antar jeg.. Men hvilken adresse han skal skrive/maile den til, og om det kan skrives på norsk eller engelsk har jeg ikke peiling på. Er mulig PayPal etter hvert enten sender pengene i retur eller finner ut hvem de kom fra, og hvilken konto de skal inn på, men det tar helt sikkert betydelig tid, om han sender en kvittering og forklaring går det nok raskere.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...