Gå til innhold

Null karbo. Er det mulig å trene slik?


Anbefalte innlegg

Lurer på om det er mulig å drive styrketrening med bortimot null karbohydrater.

 

Jeg har laget et eget diet program

 

Kl. 08.00 Frokost: 2 kokte egg. 200 Kalorier , 18 proteiner, 14 fett, 0,6 carbo, 1 Boks tunfisk 150 gram vann avrennet 150 Kalorier, 35 proteiner, 2 fett, 0 carbo

 

Kl. 11.00 Lunsj: 200 gram torsk. 190 Kalorier, 50 proteiner, 1 fett, 0 carbo

 

Kl. 14.00 Etter trening: 250 gram Kyllingbryst. 340 Kalorier, 70 proteiner, 6 fett, 0 carbo

 

Kl. 17.00 Middag: 200 gram biff ca 500 Kalorier 50 proteiner, 25 fett, 0 carbo

 

Kl. 20.00 Kvelds 1 Boks tunfisk 150 gram vann avrennet 150 Kalorier, 35 proteiner, 2 fett, 0 carbo

 

Kl. 23.00 Nattmad 2 kokte egg. 200 Kalorier , 18 proteiner, 14 fett, 0,6 carbo

 

 

 

Totalt Kalorier 1750, 245 gram proteiner, 60 gram fett , ca 1 gram karbo

 

 

Dette fynker som slankediet vet jeg, men fynker det å bygge muskler på dette samtidig?

 

Trener ca 5 dager i uka.

 

Jeg er en mann på 184 cm, 84 kg. Vil helst ned i rundt 78 kilo, men ønsker jo å miste disse kiloene i fett og få bygget opp en ok muskelmasse. Vil ha "rutemage".

Er det mulig å få frem rutemage når ca 550 av kaloriene kommer fra fett jeg spiser. Det vil si ca 30 prosent av mitt inntak av kalorier er fett. Jeg vet et absolutt minimum er 10 prosent av inntak av kalorier skal være fett, så jeg må ha et minimum av ca 20 gram fett pr dag. Men er redd for å kutte ned mye på fett inntaket da jeg ikke spiser karbohydrater.

Det er vell ikke mulig å ha et kosthold med 90% proteiner og 10% fett? I så tilfelle må jeg jo opp til rundt 400 gram proteiner til dagen, noe som er opp mot 5 ganger mine kilo, det må jo være skadelig?

 

Lest en del på programmer som kroppsbyggere bruker når de deffer. Men ser jo at alle har noe karbohydrater med i disse programmene.

 

Er kalori inntaket mitt alt for lavt også? Jeg vil jo gå ned i fett prosent, men vil ikke dette skal gå på bekostning av muskler.

 

Og hvor ofte kan jeg trene magemusklene?

Endret av Glenn1975
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nå har jeg ikke den alt for store erfaringen med deffing, i og med at jeg jobber hele tiden med å gå opp i vekt, men jeg har et par tips likevel:

- 1750 kcal er alt for lite for en mann på 84 kg som trener 5 ganger i uken. Prøv å ligge på 2500 kcal. Med kardio og styrketrening skal du kunne se resultater etter en stund. Går du ikke ned i fettprosent, så kutter du ytterligere ned på kaloriene, litt og litt.

- Det at du får 550 kcal fra fett har ingenting å si på om du får rutemage eller ikke fordi det er selve kaloriunderskdudet som gjør at du mister fett.

- 60 gram fett er alt for lite. Med så lite fettintak begynner testosteronnivåene å synke.

- Ikke sky karbohydrater som pesten. Karbohydrater har fått et ufortjent dårlig rykte på seg.

- Med ingen karbohydrater i dietten MÅ du karbe opp i helgene.

- Skal du kjøre et opplegg med nesten bare fett og protein kan anabolic diet være veien å gå. Denne siden besvarer alle spørsmål om hvordan den gjennomføres.

Lenke til kommentar

Takk for en bra link.

 

Ja karbohydrater har kanskje fått et ufortjent dårlig rykte, men kan man ikke trene, bygge muskler og ketose samtidig?

Er det farlig med langvarig ketose? Hva behøver jeg karbohydrater til egentlig? I teorien skal man ikke kunne bruke fett som forbrenning og samtidig ha et såpass høyt protein inntak at man skal kunne bygge muskler? Det sies at testosteron nivået synker uten karbohydrater. Hvor mye snakker vi om? Og er det bare en viss prosent som er konstant, eller vil det fortsette å synke hele tiden så lenge karbohydrater ikke er i kostholdet?

 

Om proteiner og fett er det man tilfører kroppen, så har jeg sett at 2,5 x kroppsvekt av proteiner er ok for meg, noe jeg ligger godt over. Men hvor mye fett skal man spise? Ser minimum er 10% av kalorier skal være fett. Så på 2500 kalorier til dagen så skal det minimum være 28gram fett. Jeg har jo 60 gram fett. Hvis dette er for lite, hvor mye skal jeg da ha?

Lenke til kommentar

jeg er ikke for en lav/0 carbo diett, karbo etter trening og tidlig på morran er gull.. det som gjelder er det totale inntaket av kalorier, ikke carbohydrater, er ikke farlig å ligge på høyt proteininntak, på deff ligger jeg på rundt 3-4 gram per kg kroppsvekt, no som jeg synts er ganske høyt...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...