Gå til innhold

[Løst]Problemer med MSN


Trond.

Anbefalte innlegg

Min MSN fant ut at den skulle bare streike, så jeg er ganske avhengig av den siden jeg må nu svi av kontat kort på mobilen siden msn ikke lar seg fungere.

 

Jeg mistenker det er pc-en som ikke lar den kjøre, siden den gir samme beskjeden på andre innlogginger. Jeg prøver å logge inn så sier den at den ikke kunne logge inn men prøv igjen senere. Alle ville trykket på "løs problemet" og så reparer, men det hjelper lite i denne situasjonen. Det står at alt er helt OK, altså ingenting er i veien. Jeg mistenker at det er Norton Antivirus som står i veien. Siden den ble "risiko utsatt" så har msn streiket.

 

Det Norton sier er at foreldet, det som jeg trur er at den trenger nye "beskyttelses oppdateringer", men det hjalp lite å "løs nå" problemet. Den finner oppdateringer, men av en eller en annen grunn hopper over det å oppdatere, og jeg kan heller ikke oppdatere manuelt så det skjer ikke noe mer der. Den sier at systemet er oppdatert men fortsatt klager norton på at den trenger oppdateringer : /

 

Noen som vet hva som må gjøres?

Endret av minipilsen
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...