Gå til innhold

Jeg har 131 i IQ!


€uropa

Anbefalte innlegg

Rinoa:

 

99.4 percentile betyr at du er har høgare IQ enn 99.4% av befolkninga. Dersom ein har 1000 personar, så vil du, statistisk sett, har høgare IQ enn 994 personar der. Dei resterande 5 vil ha høgare IQ enn deg igjen, så vidt eg veit.

 

Trur Mensa har ein terskel på 130 IQ, du er altså kvalifisert ifg. testen på nettsiden deres. For å verkeleg bli med, så må ein vell ta ein verkeleg test som varar eit par timar, som i tillegg gjøras under evaluering av ein Mensa-rekrutterer?

 

Var jo det jeg tenkte det betydde, men jeg trodde terskelen til mensa var 140 IQ-ish og at man måtte være blant de 2% med høyest IQ, og de tallene stemte ikke helt med det jeg fikk.

 

Og nei, bare testen over internett holder ikke for å bli med, man kan jo ha samarbeidet på den og det finnes sikkert noen andre måter å jukse på også, men den "virkelige testen" er faktisk ganske lik denne. Siterer Mensa's hjemmeside: "Denne hjemmetesten er «kalibrert» på endel av våre medlemmer, og taes også på tid. Resultatet av denne ligger ofte nært opptil resultatet på en overvåket test."

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...
Gjest Slettet+6132

Sist jeg tok en iq-test fikk jeg 130 på mensa (nett) 130 på illustrert vitenskap (den eldre versjonen på nett) og 130 på en engelsk Iq-test. Disse gikk alle ut på logikk oppgaver, men hadde testen hatt med hukommelese og språk formulerings oppgaver så hadde jeg sikkert skåret langt dårligere. Med andre ord finnes det mange former for inteligens. En kan være god på enkelte områder, men elendig i andre.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...