Gå til innhold

Hiphop-tråden 2.0 - Les reglene på side en først.


ehs5

Anbefalte innlegg

Enig der, det er overgangen. Humoren var annerledes de de eldre filmene enn i de nyere også. Men hey, skal han komme tilbake må man vel ta fra ham alle pengene og kaste ham tilbake i slummen i Detroit uten platekontrakt i 10 år før han klarer å slite seg frem igjen. Skjønner ikke at noen klarer å få det inn i hodet hans at stilen hans er wack fortiden. Mulig han kun gjør det kun for det kommersielle/platesalget. Skjønner isåfall ikke hvorfor siden han garantert er loaded med penger etter å ha vært et av verdens mestselgende artister i noen år.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Er lei av at alle mine venner ønsker å bytte sang når jeg hører på Rugged man. Må være det monotone de ikke liker, eller at det blir for "hardt"? Andre som sliter med noe lignende? (les. ingen vil høre på det samme som deg)

 

-Ons

Det er vel ganske vanlig. De fleste er ikke vant med å høre på ordentlig rap, som gjør at de ikke klarer å høre etter og synes at alt høres likt ut. Omtrent den samme følelsen som jeg får av metall vil jeg tro.

 

Du kan glemme å sette på noe oldschool hip hop på en fest med masse woo-jenter som vil danse.

Lenke til kommentar

Sant det stoltz og Fatality2 sier. Har heldigvis klart å få noen til å høre på en del av for eksempel Incise, CYNE og Nujabes, men noe av det litt hardere er det vanskelig å få folk til å høre på. Finnes noen av dem, men dessverre ikke mange i min vennekrets.

 

Men slenger meg på de som vil ha link til en plass de selger R.A. The Rugged Man t-skjorte!

Lenke til kommentar
Hehe, kan tenkes det.

 

Er vel som jeg skriver at nesten det eneste skikkelige bra jeg hører som er laget etter, tja 2000, er det tilfeldigvis hvite rappere og produsenter som lager. Men forstå meg rett, det er mye bra fra "de svarte" også, men det som appellerer mest til meg har "hvit stil" over seg. F.eks. Company Flow eller ja, Cannibal Ox er i mine ører "hvit musikk", selv om rapperne ikke er det (med unntak av El-P da...).

 

Hva mener du med "hvit musikk"?

 

Og jeg har hørt mye bra og enda mer dårlig hiphop fra etter 2000, og "rasen" har forsvinnende lite å si for kvaliteten på musikken.

Leste gjennom innlegget mitt igjen, og oppdaget at det kanskje ble en smule flåsete - beklager dette. Det jeg egentlig mente å få fram, var at jeg har oppdaget mye bra "utradisjonell" hip-hop. Bruken av ordet "hvit" gir kanskje kun betydning for meg. Det jeg mener med det er at mesteparten av "den" typen musikk som kommer fra f.eks. Anticon, Def Jux og Rhymesayers, er det hvite personer som har laget. Når en tar antall hvite rappere i forhold til totalen, blir det en utrolig overvekt av bra "hvit musikk" (det finnes forøvrige mange "dårlige" hvite rappere). Men som sagt, jeg ser jo hvor dumt det blir å si det på den måten som jeg gjorde.

 

Jeg er overhodet ikke noen rasist, og jeg føler f.eks. at mange som er selvproklamert "sterkt antirasistiske" behandler ikke-hvite personer bedre enn hvite, hvilket i og for seg er rasisme. Jeg vet hva jeg selv står for, så det er litt dumt at det jeg skriver ikke reflekterer dét. Jeg vet ikke om utrykket "hvit stil" sier noe for andre enn meg selv, men jeg finner ikke bedre måte å si det på, så hvis noen har en bedre fellesbetegnelse, så tar jeg imot det med glede.

 

Håper det klarnet opp litt (for hva det er verdt). Hvis ikke, så let me know :)

Lenke til kommentar

Insane virket som et forsøk fra Eminem på å få tilbake sounden han har hatt tidligere,men det blir fortsatt noe svakt for meg. Beaten er noe for repeterende og flowen til Em er fortsatt endret. Men men,Em er Em og fortsatt en del bedre enn mye av det der ute for tiden.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...