Gå til innhold

Hiphop-tråden 2.0 - Les reglene på side en først.


ehs5

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Stor forskjell på de som lager musikk for å imponere og de med penger som bare lager noe for å lage noe(for å tjene enda mer penger), imho.

Det er også forskjell på de som lager musikk for å imponere og de som lager musikk for å formidle kultur, men det kan hende det var det du mente.

Lenke til kommentar

Finnes det i det hele tatt noe nytt fra Eminem der han ikke høres så sinnsykt stygg ut?

 

Og akkurat starta å lytte på Detoxification nå. Virker som solide saker. Ikke fått hørt på alt, men ser virkelig fram til Detox. Håper han leverer :D

 

I tillegg har CYNE akkurat sluppet nytt album i Japan, Water For Mars. Hørt en låt derfra, Pretty Apollo og det høres jævlig bra ut. Må få kjøpt meg dette snart. Låta følger her:

 

Lenke til kommentar
Eminem har det for bra.

Noen må ta alle penga hans og kidnappe dattera.

 

Da blir det godmusikken igjen.

 

 

Derfor jeg elsker R.A Thorburn, mye kjipt han har vært gjennom... Ser du har ham som avatar, vet du om det finnes T-shirts med han/navnet e.l ?

Endret av Fatality2
Lenke til kommentar
Jeg har en t-skjorte med "RUGGED" på. Godt nok for meg.

 

Er strengt tatt ikke så fan av t-skjorter med artister på. Sånt er forbeholdt fanbois.

 

Er vel ingen stor fan av det selv, egentlig... Men ønsker å gi han litt creds. Dessuten er det få i min vennekrets som vet hvem han er. Hadde vært artig hvis en annen "fan" av han hadde sett det :)

 

Er lei av at alle mine venner ønsker å bytte sang når jeg hører på Rugged man. Må være det monotone de ikke liker, eller at det blir for "hardt"? Andre som sliter med noe lignende? (les. ingen vil høre på det samme som deg)

 

-Ons

Lenke til kommentar
Finnes det i det hele tatt noe nytt fra Eminem der han ikke høres så sinnsykt stygg ut?

Det er vel en sang til som kommer før plata slipper. Tror de fleste blir skuffet. Han skulle aldri gått over til å bli så kontroversiell som han ble med The Eminem Show. Etter det har det bare gått nedover. Dessuten virker han ikke helt klar i toppen etter alle årene han har slitt og med pillemisbruken. Innen han er frisk er han sikkert gammel også.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...