Gå til innhold

Hiphop-tråden 2.0 - Les reglene på side en først.


ehs5

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Veit ikke helt om det passer inn i tråden, men har jo noe med hiphop å gjøre.

Jeg og noen kompiser har planer om å starte steam radio kanal på nettet. Noen som har noen erfaring med dette? Tenker da mest på ting som eksempel å ta det opp, utstyr og sending. :D

 

Endel her fra tråden har jo vært litt av og på i prosjektet hwradio. Er bare å spørre der i tråden, om det er noe du måtte lure på. :)

Lenke til kommentar

Som de fleste i denne tråden sikkert vet fra før slipper Lupe Fiasco sitt tredje studioalbum sent dette året. Forventningene er nokså høye, jeg likte hans tidlige mixtapes bedre enn de han slapp i fjor, men gleder meg likevel. Man kan trygt si at The Cool solgte mer enn Food & Liquor, personlig likte jeg førstnevnte med Kick, Push og Daydreamin' best. Noen tanker rundt Lupes tredje, som visstnok skal hete Lasers?

Lenke til kommentar

Førsteskiva til Lupe er feiende flott, selv om jeg vet det er mange i tråden som ikke digger det. Uansett; den beste skiva å spille på jobb, akkurat passe chill til at jeg føler meg som kongen når jeg ekspederer. The Cool fikk jeg ikke taket på med en gang, men den ble bedre ved gjenhør. Mange go'låter, men alt i alt litt ujevn. Konserten på Hove i fjor var flott, selv om han kom altfor sent(fordi jakka ikke satt som den skulle, visstnok).

Lenke til kommentar

Herre jemini. Singlene lover overhodet ikke godt, og den låta var vel bekreftelsen jeg trengte på at skiva blir makabert dårlig. "EMINEM IS BACK!!" leser jeg overalt. Han er kanskje tilbake i fysisk form, men han fortsetter i det miserable sporet fra Encore. Det er så langt unna gode, gamle Em at jeg blir lettere oppgitt. Hvorfor har han skakkjørt flowen sin så grundig?

 

Gi meg tilbake gode, gamle Em, jeg blåser i om den dritten der selger. Faens tilbud og etterspørsel, ass.

 

(Digg å få ut litt aggresjon mot "Eminem").

Lenke til kommentar

Låtene hans er kanskje ikke de beste han har sluppet ut, men 3 A.M musikkvideoen er så genial at den veier opp en god del av hva som dro sangen ned. Den er så ulik noe annet han har prøvd seg ut på, og jeg syntes han kledde det i mer eller mindre grad (Kledde det i den forstand der musikkvideoen var utfordrende).

Lenke til kommentar

Bedre enn de forrige singlene, men ikke faen om jeg gidder å høre albumet hvis han skal bruke den aksenten hele tida. "Men han har brukt det siden..." - jeg gir faen. Jeg gir faen i om det gir ham muligheten til å leke mer med multisyllables, for det ødelegger veldig mye. Spesielt når han ikke gir seg. Hvorfor gjør han dette? Kjøper heller Blackout 2 som kommer ut samme dag.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...