Gå til innhold

Mistenker katta har orm!


Anbefalte innlegg

Aight, har en kastrert kjærringkatte på 3 år, som er svært energisk, mye ute, selskapelig og en generelt fin katte.

 

Men! Tidligere i dag merka jeg riktignok at etter den gikk fra kurven sin, lå det tre små ormer igjen på teppet, som i høyeste grad var levende, men ikke veldig bevegelige av seg, dog meget avskyelige. De var gulhvite og rundt 0,5 cm eller mindre, krympet seg litt inn til små baller da jeg la de i håndflaten, men har ikke noe bilde, da jeg heller foretrakk å skylle dem ned i dass enn å la de boltre seg i handa mi.

 

Desverre er det vanskelig for meg å si om dette var noe som satt seg i pelsen og ble med inn, eller om de kom direkte fra anus, og mitt spørsmål er da, er det mulig at disse små krabatene er en form for mark/orm, eller er det noe dritt den har dratt med inn døra?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Der har vi nok en pus med orm ja. Jeg bruker en slik kur som skal i nakken på pus. Barber bort en liten stuss og på med middelet. Det finnes vel tabletter som ordner det å, men det var ikke pusen min interessert i. Mulig din er mer medgjørlig der:)

Den "salven" fåes ihvertfall hos en dyreklinikk.

Lenke til kommentar

Heisann

 

Jeg kjøre ormekur på katten min til tider selv, er du glad i katten din så bør du vaksinere den og kjøpe reseppfri ormekur på apoteket man knuser og løser opp i bløtfor feks.

 

Det er ikke ofte man kan se katten har orm, men det betyr ikke man ikke skal gi den ormekur.

 

Det er nok plagsomt for katten og gå med orm i magen, for det klør nok invedig og med endetarmåpningen hehe.

 

Er du i tvil, stikk rett bort på et apotek og kjøp den så får du en pakke som varer til flere kurer så du slipper og kjøpe fere ganger på en stund.

 

Tror man skal gi di med jevne mellomrom men det ser du på pakken hvilken sort det er.

 

Lykke til med pus :)

 

 

Edit: ja jeg har det veldig vanskeligt med og få det i min katt siden det er tabelett over noen dager.

 

Enten må jeg knipse den ned i helsen hennes, eller lukke munnen hennes til hun svelger den, ellers må jeg knuse den til pulver og lure den i bløtfor.

 

Det med bløtforet virker ikke altid for hun lukter det nok, så jeg må somregel få henne veldig sulten til at hun spiser det opp.

 

Sikkert bra valg med den salven der da den er mye lettere og ha med og gjør, takk for tipset skal prøve den selv nå nestegang.

Endret av Digidice
Lenke til kommentar

Vel, da jeg etter litt prøving og feiling med div. metoder for å få tabletten i katta, som for det meste endte med en sint katt og en blodig hånd, fant jeg en genial metode! knuste tabletten og blanda i litt rømme, som jeg klaska på poten, katta fikk selvfølgelig en sterk trang til å vaske seg, og problemet kan anses som løst!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...