Gå til innhold

Denon AVR 1909, Onkyo TX-SR606 eller Yamaha RX-V663? Ble Denon AVR 1909 ;)


Anbefalte innlegg

  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Ok ;)

 

Hmm, noen som vet hvor lang tid det skal ta før jeg får den fra hifiklubben eller? Bestilte jo altså den 10. jan. 9 dager siden, og jeg har ikke fått noen pakke.. Ikke engang sporingsnummer eller noe som helst heller! Er litt skuffet nå :/

 

Mvh Olav B, G ;)

Lenke til kommentar
Tror HFK har sliti litt med tilgjengeligheten på denne, du kan jo ringe og høre.

Har ringt nå og hørt hva de hadde å si. Han i telefonen gikk inn og sjekket og så det at nei der var det ikke noe sporingsnummer, så han skulle undersøke det og ringe opp igjen. Litt etterpå ringte han og så han ikke visste hva som hadde skjedd. Jeg har fått ordrenummer og får sjekket på ordrestatus på nettsidene dere, der den står som sendt. Så han skulle sende en forespørsel eller noe til hovedlageret og høre om de visste noe, og jeg skulle få en mail i morgen fra de.

 

Litt over en uke uten musikk eller særlig lyd til film er ikke noe morsomt :/ Hehe :p

 

Mvh Olav B, G ;)

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Kan vel fortelle om at den kom til slutt uten noe mer tull ;) Husker ikke akkurat når nå lenger, men var ikke så mange dagene etterpå.

 

Og jeg må si den virkelig gjorde susen! :D hele rommet fylles så til de grader med lyd nå, mye mer kontrollert lyd og bass enn noengang før! Ikke vært noen problemer med den heller, bare fryd og gammen :)

 

Så kan virkelig anbefale den til alle andre som vurderer den ;)

 

Mvh Olav B, G ;)

Lenke til kommentar

Ja, er faktisk ganske så fornøyd med de :) Selvom jeg ikke har bi-ampet de, men jeg har aldri hatt noen problemer med å ha for lite lyd for å si det sånn ;) Til tider er det nesten så jeg ikke trenger subwoofer heller.. Men hadde nok ikke klart meg uten sub i lengden :p

 

Kan trygt anbefale Denon AVR 1909 hvert fall ;)

 

Mvh Olav B, G ;)

Lenke til kommentar
Etter hva jeg har forstått tror jeg ikke man begår noen feil ved å velge noen av disse forsterkerene. Om jeg finner en pent brukt til god pris, tror jeg jeg kunne valgt alle disse modellene.

 

Tror det stemmer godt! Jeg er fortsatt fornøyd med min AVR-1909 :D Skulle jeg forandret en ting ville jeg nok bedt om pre-out, for det frister jo unektelig litt med effekttrinn :p

Lenke til kommentar
Kan du spørre litt mer spesifikt? Jeg er kjempefornøyd med min 1909, bra lyd, lett å bruke.

 

 

Jeg tenker på hvordan den er på surround og musikk. Jeg liker forsterkere som har litt fet bass lyd og som kan spille litt høyt uten at det blir en kvass og ubehagelig lyd...min bror hadde for noen år siden en Denon forsterker som jeg likte lyden veldig godt på, Men så har jeg lest på et eller annet forum om at denon ikke har den typiske amerikanske lyden mere, at dem har blitt litt tam i lyden?

 

Du er vel kanskje rette personen og spørre om hvordan fjernkontrollen til denon er, jeg tenker da på hvordan du velger kilder på den, er det bare en knapp som du trykke flere ganger på for å få finne rette kilden med?

Eller er det noen form for hurtigknapper på den...jeg vet at Yamaha har en knapp for hver HDMI inngang, det vil si at om det er 4 stk HDMI på den så har den knapper som det står hdmi 1-2-3-4 på.....

 

Som jeg ser det så må oppsettet mitt bli så enkel som mulig for at både kone og barn skal kunne bruke dette.

 

Forsterkeren som jeg kommer til å velge skal stå i lag med:

 

Fronthøytalere: Yamaha NS-555

Bakhøytalere: Yamaha NS-333

Senterkanal: Yamaha NS-C444

Subwoofer: Yamaha YST SW315

Blueray spiller: Panasonic DMP-BD35

Tv: Panasonic TH-42PX70.

Lenke til kommentar
Den har hurtigknapper for det meste. Jeg liker fjernkontrollen veldig godt!

 

 

Ok..AVR-1909 er nok sikkert en god forsterker men den kommer ikke på lager før tidligst i mai...så om det blir denon så må det bli en AVR-2309....skulle aller helst hatt AVR-2809 men den begynner å overstige makssummen som jeg hadde egentlig satt til 5-6 tusen kroner..

 

Er det noen som har hørt eller lest noe posetivt/negativt om de nye Yamaha forsterkerene som kommer snart?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...