Gå til innhold

2012, verdens ende.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-77do0b
Håper bare Duke Nuken Forever er gitt ut før jorda går under, noe annet ville vært rimelig kjipt.

 

Sitat fra 3D Realms om 3 år:

" Vi skulle akkurat til å offentliggjøre releasedatoen til Duke Forever, men siden jorda går under neste måned, kanselerer vi utgivelsen "

Lenke til kommentar

Var masse piss om dommedag rundt år 2000 også. Husker blant annet at en profilert fotballkeeper la opp for å henge med kulten sin før jorda skulle gå under, men tror han gjorde comeback når jorda ikke gikk under likevel :p

 

Nei, dette har jeg ingen tro på what so ever. Har vært haugevis med spådde dommedager i historien og alt har vært bullshit, ingenting annerledes med denne.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 1 måned senere...

Herregud folkens!

Jeg føler at noe kommer til å skje 2012.. Som sagt , det har vært mange "doomsday" spådomer , men det var ingen bevis.. Så har de funnet Maja kalenderen (Maja indianere hadde alltid rett), og tilogmed en kinesisk kaleneder sier det samme! , nibur og Planet-x er bare våss.. Hvis den hadde vært så nær jorden , så hadde vi sett den eller i idet helle tatt så hadde NASA noen bilder av den , som de ikke gjør..

 

De har skriftelige BEVIS på at noe kommer til å skje i 2012, maya indianere og annet våss.. Tror nok at 2012 doomsday legenden er den største av alle!

Lenke til kommentar

Siterer:

Maya kalenderen SLUTTER IKKE i 2012.

2012 markerer KUN slutten på en lang periode, som på engelsk blir kalt Long Count.

Long Count, eller Mesoamerican Long Count kalenderen, ble brukt av flere mesoamerikanske kulturer, deriblant Maya-indianerene.

Deres "grunn" kalender var 52 år lang, så for å kunne angi datoer utenom de 52 årene lagde de Long Count.

 

En Long Count periode er 394 solår.

Det er den 13nde b'ak'tun (long count periode) som vil avslutte i 2012 og den 14nde vil begynne.

En har også funnet innskripsjoner med datoer "forbi" 2012; Mayaene trodde aldri at jorden kom til å gå under i 2012.

 

Does Maya calendar predict 2012 apocalypse? (nei)

The Sky Is Not Falling

Endret av olefiver
Lenke til kommentar

Jeg er rakett forsker og jobber i tyske avdelingen til NASA i munchen. Vi har tatt bilde av "planet x" eller som prosjektet sier er planeten en Jupiter-lignende planet med navn HD 189733b, som går i bane rundt en stjerne 63 lysår fra Jorden. Men nå har denne planeten da "slitt" seg løs pga overflatespenningen trolig har etter lang tid fått for mye mekanisk rotasjonskraft. Kan legge med bildet under slik at dere pessemister kan få se ekte bevis. Strengt hemmeligstemplet så ikke del bildet med noen andre!

 

 

post-155102-1237911994_thumb.jpg

 

 

Mvh rakettforsker Kjetil :dremel:

 

 

edit: la med tophemmelig bilde

Endret av Masterfifty
Lenke til kommentar

Bra bra. Men du mangler et par ting:

 

- Uskarpe og utydelige bilder som kan tolkes hvorsomhelst. Legg ut et uklart bilde av Jupiter, og det ville funka bra.

- Forsøk på kvasi-teknobabbel, bra! Mer av dette.

- Det du helt klart mangler, er å kunne kalle deg "doktor i astrofysikk" eller noe slikt. Ikke si noe om at akkurat det du har valgt å kalle deg, ikke er en beskytte tittel (så alle kan kalle seg det, om de vil), eller at du egentlig jobba med noe helt annet, knappast fullførte, og siden den gang har lidd en større hjerneskade og går på sterke medisiner. Et godt alternativ er selvsagt en kjøpegrad. Om du kan lage ditt eget "institutt" (med ett fancy navn), og annsette deg selv som professor, så er det et stort pluss.

Lenke til kommentar
fordi det står i bibelen -.-

 

Nei.

 

--

 

Tviler paa at jorden gaar under i 2012, og mer spesifikt 21 desember 2012, men jeg tror nok vi faar en eller annen "katastrofe" som gjor at alle vil snakke om dommedag og alt det der. Terroraksjon, naturkatastrofe e.l. Men nei, at jorden gaar under, det skjer ikke.

Lenke til kommentar
fordi det står i bibelen -.-

 

Nei.

 

--

 

Tviler paa at jorden gaar under i 2012, og mer spesifikt 21 desember 2012, men jeg tror nok vi faar en eller annen "katastrofe" som gjor at alle vil snakke om dommedag og alt det der. Terroraksjon, naturkatastrofe e.l. Men nei, at jorden gaar under, det skjer ikke.

Om man ser ut i uoverskuelig framtid så er nok menneskeheten og jorden kun et lite mikrosekund. Så en undergang blir det nok en eller annen gang.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...