Gå til innhold

om karbonader


BolleKalle

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jepp, det nærmer seg eksamenstid, og derfor lurer jeg på:

Når man steker karbonader, hvorfor blir alltid de to sidene helt forskjellig?

Den ene siden får større mørke flekker mens den andre får slike "rugler"..

:shrug:

 

Har du examen i kjøttfag? :roll:

Lenke til kommentar
Jepp, det nærmer seg eksamenstid, og derfor lurer jeg på:

Når man steker karbonader, hvorfor blir alltid de to sidene helt forskjellig?

Den ene siden får større mørke flekker mens den andre får slike "rugler"..

:shrug:

 

Har du examen i kjøttfag? :roll:

 

Har du aldri merket at rommet ditt pleier å bli veldig ryddig når eksamen nærmer seg? (gjør alt annet enn det man bør)

vel, sånn er jeg. Tenker på helt andre ting :-?

Lenke til kommentar

Har du aldri merket at rommet ditt pleier å bli veldig ryddig når eksamen nærmer seg? (gjør alt annet enn det man bør)

vel, sånn er jeg. Tenker på helt andre ting :-?

 

Har aldri hatt årntli examen jeg da, går i 10ende nå. Men det blir nok examen om ikke så alt for lenge ja... :-?

 

Men har jo hatt mange tentamener da, men jeg steker ikke karbonader da.. :D Men som du sier så gjør man nok litt annet en man egentli burde ha gjort foran slike prøver.

Lenke til kommentar

rommet mitt ser ut som et sannt helvete, bøker over alt osv. når eksamen nærmer seg ser det værre ut. og du arve87, når du sier at klokken blir fort 24.00??? ehhh, det er da ingenting. klokken nærmer seg raskt 6-7 om morningen for meg. så er det å sove en del, dagen før eksamen så er det legge seg klokken 01-02.00 uansett slik at jeg får 6 timer søvn. ellers er det lite søvn og masse lesing og notatskriving.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...