Gå til innhold

skal ha nytt objektiv


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Strengt tatt, så kan du jo ta bilder av nesten alt mulig med det objektivet du har. Det som jeg vil tro det skorter mest på, er å få lengre rekkevidde. Derfor vil jeg anbefale at du spanderer på deg et tele-objektiv i tillegg. Nikons 55-200mm VR er en grei sak til en hyggelig pris.

 

Tom

Hvis du vil betale litt mer for å slippe å skifte ut objektivet hele tiden kan du kjøpe dette her. Det har like god vidvinkel som kitobjektivet og har ca samme lysstyrke om ikke helt lik ved samme brennvidde som 55-200 som ble nevnt her, i tillegg så når du litt lengere med 50mm ekstra.

 

Hvis du skal ta en del innebilder så vil jeg anbefale ett objektiv med fast brennvidde i tillegg for eksempel dette her til under 2400 kr med meget god lysstyrke eller dette her til under 1000-lappen men likevel veldig bra lysstyrke.

Endret av Zatuu
Lenke til kommentar
men hvis jeg ikke har lyst til å skifte objektiv så ofte kan det lønne seg å kjøpe Tamron 18-250mm f/3,5-6,3 eller nikon 18-200mm F/3,5-5,6 ? eller vil det være mye bedre å kjøpe et tele objektiv som 55-200mm ?

Verdsetter du å slippe å bytte objektiv ofte og lysstyrken ikke er ultraviktig er en 18-250 ett bra valg.

 

Synes du 100 mm ekstra brennvidde ikke er veldig viktig, mener lysstyrke er viktig og kanskje kan leve med 50 mm nederst så er den 50-150 ett bra alternativ, ingen fasit.

 

Derfor selges det mye av begge....

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...