Gå til innhold

Er det kjedelig og trene alene?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Man har jo musikk :) Alt er hva du gjør det til vettu. Men det er kjekt med en partner. Både motiverende og antagelig litt artigere .

 

Jeg foretrekker å trene alene istedet for å ha kompiser som maser og MÅ snakke hele jævla tiden. Blir mer konsentrert.

Haha. Dette varierer veldig, avhengig av hvilke venner man tar med seg. Jeg pleier som regel kun å trene med folk som faktisk er interressert i å trene.

Endret av -MK-
Lenke til kommentar

nja.. kjem heilt ann på. Det viktigaste er som alltid å slå alle kompisar i alt frå benkpress, kondisjonstestar til konkurranse på romaskinar :whistle: Musikk som tidlegare er nemnd verkar for mange som motivasjon, meir enn å trena med andre som kanskje ikkje er like seriøse som deg sjølve.

Endret av tosha0007
Lenke til kommentar

Hvis det er resultater som er målet, så burde du trene alene, slik at du kan ta progresjon på alvor og ikke ha en tilhenger med på lasten. Å være sosial kan man gjøre på byen.

 

Det beste er å skyve alle vekk og ikke la noen trenge inn i din viktige og konsentrerte verden. Ikke engang sosialiser deg med instruktørene. Det er bare vranglære, jantelov og piss hvis man skal ta inn andre med. Og dessuten dropper minst 90% av alle som trener markløft og knebøy.

 

Trener du alene trenger du ikke tenke på alle de rettferdiggjørelsene de har for å trene slik. Ikke sløs tid på andre i gymmet, de sitter bare å tjater ler og tar gymmet for å være en cafe. Og når de ikke tjater så sitter de i benken, aldri tar de mark eller knebøy heller.

Lenke til kommentar

Sliter du med motivasjonen så kan det være lurt å trene med andre, men som noen sier, best å trene alene.. Det blir som regel bare tull når du må vente på andre skal få tid til å trene..

Sett opp et program som passer deg, dra alene om du har den indre motivasjonen til dette. Ville aldri trent på senteret sammens med andre, det hadde ødelagt konsentrasjonen/fokuset på det som teller, nemlig treningen.. Sosial kan man være med å trene lagidrett.. Spiller innebandy ett par ganger i uka..

Lenke til kommentar

har bestandig trent alene, hadde 1,5 år med pause fra trenging før jeg begynte igjen nå i juleferien. musikk eller tv kan være greit for noen. kommer ann på åssen du trener. jeg som liker å holde tellingen mens jeg trener kan ikke høre på musikk.

 

det er litt kjedelig å trene alene,det må jeg si. på en annen side er det også greit for å kunne følge dine egne rutiner når du trener.

Lenke til kommentar

når jeg er på treningsstudioet, liker jeg å trene sammen med andre, ikke MED andre, men bare være sammen med dem^^ da blir det prating i pausene, og ikke konkurranse/eventuelt "drittprat" som med en kompis^^

når jeg løper derimot er det to tilfeller:

jeg kan godta å løpe mot en som er bedre enn meg... men om jeg løper mot en som er dårligere enn meg, blir det for dumt. da må jeg stoppe og slikt, for å få god samvittighet :p

så egentrening er garantert best^^ i fotball derimot, er jeg avhengig av venn for å trene :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...