Gå til innhold

Kritikk på webdesign til designstudio


Anbefalte innlegg

Hei dere! Det er så vanvittig lenge siden jeg har designet en nettside i Photoshop så nå måtte jeg bare gjøre det :p

 

Jeg har laget et webdesign til et "designstudio" som jeg er rimelig fornøyd med, men jeg er litt redd for at jeg kanskje har klusset litt med fargene og at det kanskje er litt for mørkt...

 

Her er en forminsket versjon av designet. Den orginale versjonen er så stor at den akkurat dekker heler browservinduet uten å scrolle vertikalt.

 

Takk for kritikk :)

Endret av Rinox
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Ingen som ville gi noen tilbakemelding? Kom igjen da folkens! Si hva dere mener om det :)

 

I think you should:

- disable smoothing in body text,

- optimization for 1024x768, because if someone will use 1600x your website will be to small

- enhance contrast

 

b.r. Barik

Lenke til kommentar
Jeg har fikset litt på kontrastene nå og kommet frem til to resultater. Ser det fint ut nå? Si gjerne hvilket dere liker best :)

 

Nummer 1

Nummer 2

 

I det opprinnelige utkastet ditt harmonerte elementene med hverandre. Siden hadde en ensartet stil, problemet var at stilen typisk gir leseren ett blasst og fargeløst inntrykk.

 

Du kan ikke fikse dette kun ved å endre kontraster. Du må også endre stilen.

 

Fokus

 

Ta en titt på utakst "nummer 2". Det første som slår meg er at den gule fargen krever for mye oppmerksomhet. Det andre som slår meg er at elementene nå kniver mer om oppmerksomheten, og de dempede elementene som "blomsten" øverst til høyre ikke lenger passer inn.

 

Det du gir mer kontrast vil også få mer fokus, så for å beholde balansen du hadde før, så må alle elementer endres slik at de balanserer. Du har benyttet en rekke elementer som passer til ett "retro" design, med stjerner og blomster. Mer mønster enn det klinisk rene som dyrkes av så mange her på forumet.

 

Selektiv fokus

 

Det er fult mulig å fremheve deler av en side, eller fremheve tekst ved "hover". Det vil ikke nødvendig vis knekke stilen din, men vil gi vesentlig bedre leslighet. Ved kun å fremheve innholdet på en side, så vil innholdet bli mer lettlest enn hvis du fremhever hele siden ved å øke kontrasten flatt.

 

Jeg vil heller anbefale deg noe i den retningen, da du har en ensartet stil, og en slik vri virkelig kan dra nytte av det utkastet du har.

 

Undersider?

 

Hvordan skal en underside se ut? Typisk feil ved photoshop prototyper er at kun forsiden prototypes. Du gir oss ingen forståelse av hvordan resten av nettstedet ser ut, eller hvordan innhold skal skaleres eller integreres.

 

Frode

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...