trojanhorse Skrevet 3. januar 2009 Del Skrevet 3. januar 2009 Hvor lenge vil ett egg "holde" seg dersom man koker og skreller det og legger det i en matboks eller lignende i kjøleskap? kjøleskaps temperaturen ligger på ca 2 grader celcius:) Regner meg at holdbarheten blir litt redusert i forhold til et egg med skall på, men la os si at jeg koker et egg som er "best før" 15 dager etter jeg koker det, hvor lenge ca vil egget holde seg godt dersom jeg skreller det rett etter koketid og legger det i kjøleskap? Takk på forhånd:) PS. Boksene jeg oppbevarer egg i er ikke helt lufttett. Siden det kansje spiller inn. Lenke til kommentar
-=CH=- Skrevet 3. januar 2009 Del Skrevet 3. januar 2009 Dette er ett stort dilemma som jeg har hjelpt folk med før, Hvis det e best før 15. da vil jeg gå forsiktig frem med og smake på ettet, hvis du ikke må spy etter du har prøvd det, kan du spise flere Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå