Moldarin Skrevet 3. januar 2009 Del Skrevet 3. januar 2009 Jeg lever med et helvete av en gassovn. I et forsøk på å temme den bestemte jeg meg for å bake en Toro langpanne. Jeg løp ut i natten og fikk tak i det jeg trengte til kake og glassur på Statoil. Kaken ble en katastrofe. Nå ser jeg etter tips til forsøk nummer to. Hvordan temme en gassovn? Jeg tror temperaturen er problemet. Jeg setter den på "middels gass" også brenner den en eller annen mengde gass og oppnår en eller annen temperatur. Ingen termostat eller annen indikasjon på temp. Lenke til kommentar
toazty Skrevet 3. januar 2009 Del Skrevet 3. januar 2009 anbefaler deg å prøvde deg frem med et termometer før du baker noe som helst i den ovenen. sett den på middels varme i 30min, så ser du hvilken temp du har i ovnen, kjøp deg et digitalt termometer slik at du kan følge med på temperaturen hele veien.. Lenke til kommentar
Moldarin Skrevet 3. januar 2009 Forfatter Del Skrevet 3. januar 2009 Jeg gjorde et nytt forsøk i morges. Nå så den grei ut. Dessverre smakte den skikkelig gass, så jeg bare kastet denne også. Er det vanlig at det skal smake gass av maten? Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå