Gå til innhold

Den store ATI Radeon HD5xxx-tråden. (ATI HD51X0-59X0)


SVD

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Noen andre som har litt dårlig erfaring med viften på 5850 når man setter den over 35% cirka? Min vifte på 5850 begynner å lage ulyder over 35%. Er ikke slik hele tiden, men det kommer og går.

 

Jeg testet mitt nå, først på 35% som du sier, deretter 10% økning per gang. Ingen ulyder her annet enn den forferdelige støyen som kommer på 100% :p

Lenke til kommentar
selve pakken den kom i var forseglet så det må ha vært fra butikken sin side, virka ikke som den anti statiske bagen hadde vært åpnet, men tror det var litt "fett" rester på kortet etter en hånd, men kan være den var min, så ikke så nøye etter før ejg tok på kortet :(

 

Men defekt er det iværtfall, har IX38 Quad-GT (nizzen hadde samme før), når jeg putter bare i 5970 så starter PC'en men ingenting skjer og skjermkort vifta går på 100% konstant, putter jeg bare i 5870 funker alt som normalt og når jeg har 5970 i hoved sporet og putter 5870 i 4x sporet setter hovedkortet 5870 til primær kortet da den ikke finner noe i de andre sporene og i windows får jeg ikke opp 5970 kortet på enhetsbhandleren eller GPU-Z. vifta spinner også på 100% når 5870 kortet også er kobla til, fikk kortet mitt fra Komplett og det er MSI sitt .....

 

 

Likte ikke detta åsså :(

 

Vet ikke om dette kan hjelpe deg, men jeg måtte ta ut CMOS batteriet et par minutter for å få mitt 5970-kort til å fungere. Videre kjørte viftene på 100% når jeg ikke hadde festet begge pcie-strømkontaktene til skjermkortet. Kanskje litt basic, men jeg ville bare dele de erfaringene jeg har hatt med det skjermkortet.

 

Det eneste problemet jeg har nå er at viften lager en klikkelyd når kabinettet står vertikalt. Virker som om det er flere som har dette problemet:

http://www.overclock.net/ati/617337-sapphi...fan-rattle.html

http://www.hardforum.com/showthread.php?p=1034971943

 

Vurderte å levere det inn til komplett igjen, men etter en hyggelig men trist samtale med en kundekonsulet hos komplett.no bestemte jeg meg for å vente til midten av januar med å levere inn kortet. Orker ikke vente 2,5 mnd på et erstattningskort =)

Lenke til kommentar
vifta spinner også på 100% når 5870 kortet også er kobla til, fikk kortet mitt fra Komplett og det er MSI sitt .....

 

Hmm har sett det pluttselig har poppet opp et pr skjermkort fra MSI på overpris på Komplett ja, mulig de har fått noen kort som har vært brukt til testing etc? (om du vet at esken har vært åpen), har jo pluttselig blir lov og kløne med volten får alle mann også nå, så ser ser ikke bort fra u-hell pga det. Fikk selv bestilt et 5970kort til normal pris fra MPX i dag (kreditt i min bok for det, ingen andre webshopper som haddet solgt de til normal pris), men det hjelper lite når jeg trykket TollPost på døren noe som viste seg å være dobbelt så dyrt som posten.no sin lignendet tjeneste med hele 400 kr hehe, jeje shitt happen. Rakk ikke bytte tilbake før kortet var sendt.

 

Om det fungerer når du putter i et 5870 så er det garantert noe med kortet skulle jeg mene, nesten ikke nødvendig å prøve noe annet om det ikke er noe sykt tillfeldig som at den ene pci strømm kablen ikke sitter skikkelig eller noe, da står jo pcen å spinner slik med svart skjerm, men mange MB gir fra seg en pipe lyd da.

Endret av simalarion
Lenke til kommentar

Forstår ikke panikken etter å få tak i HD 5870 nå, det er jo ingen spill som ikke fint kjører med det meste på max i GTX 285. Så jeg ville tatt dette heeeeelt med ro til godt over nyttår.

 

Men klart, nettbutikkene tjener jo godt da hvert eksemplar som nærmer seg lager rives ut av hylla :p

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...