Gå til innhold

Hva er best ps3 eller xbox 360?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

spørrs hva du er ute etter.

hvis du er ute etter en blu-ray spiller så er det jo like greit å gå for ps3. men det beste er vel å se åssen spillvalget er. Det er jo såklart mer spill på 360, men det er GANSKE mange gode spill til ps3 også nå:) Jeg har ps3 selv og er stor fornøyd med alle de gode spilla som har kommet ut ifjor og overifjor:P kunne kjøpt flere gode spill også, men lommeboka sier stopp:P

Lenke til kommentar

Jeg kjøpte nylig Xbox 360 Elite etter å ha hatt PS3 en stund. Førsteintrykket mitt av 360'en var dårlig. Den bråker som ett uvær, det tror jeg ikke noen kan betvile, selv med spillene installert på harddisk, så er den vesentlig mye mer bråkete enn PS3. Joda, man har jo forhåpentligvis ett skikkelig lydanlegg som overdøver lyden (det har jeg), men grunnleggende allergisk mot støy som jeg er så trakk det ned på førsteintrykket.

 

Utvalget spill som appelerer til meg har jeg opplevd som bedre på PSN fremfor marketplace, men dette er jo personlige preferanser og kanskje ikke viktig i det heletatt for deg :)

 

"Feelingen" på kontrolleren må jeg si heller stort i 360'ens favør. Den føles bare bedre i hånda. Nå har jeg riktignok bare sixaxis kontrollere til PS3, så det kan være DS3 kontrolleren er bedre der, det må andre svare på.

 

Når det gjelder spillene så vil jeg tro det kommer ned til ett cointoss på hva du liker best av utvalg.

 

PS3 scorer høyt på stillhet, PSN tilbudet og blu-ray hos meg iallefall. Den føles og ser dessuten ikke like billig ut (men igjen det har vel lite å si på en enhet som bare står i hylla i ro uansett :) )

Endret av MrLee
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...