Gå til innhold

Mario Kart WII!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-NIoHlfL

Emnetittelen i denne tråden er lite beskrivende for trådens innhold og det er derfor ingen god emnetittel. Jo bedre og mer beskrivende emnetittelen er, jo lettere er det for andre å skjønne trådens innhold og det vil være lettere å treffe den riktige forumbrukeren med det rette svaret. Ber deg derfor om å endre emnetittel. Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

 

Husk at en god emnetittel skal beskrive eller oppsummere hvilket problem du har - ikke at du har et problem. En god emnetittel skal heller ikke kun bestå av et produktnavn.

 

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Ikke kommenter dette innlegget, men p_report.gif gjerne dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet..)

Lenke til kommentar

MKWii er et av de spilla jeg spiller mest. :p Har hatt det siden release (11 april 08). Jeg spiller mest Time Trial for tiden, men det går mye i online også. Bare så veldig synd at det er mange idioter i verden som liker å hacke Time Trial tidene bare for å få WR (World Record) fordi dem ikke klarer det på egenhånd. Finnes folk som hacker online også, men det er sjeldent du møter noen, så man slipper som oftest å tape et race pga. en som jukser.

Lenke til kommentar
du vet... det er mulig at folk er bedre enn deg.

Jeg sa det av erfaring. Om du hadde spilt Mario Kart like mye som meg hadde du visst dette for lenge siden. Og, ja, det er mange i verden som er bedre enn meg, men ikke de folka jeg snakker om. Ta N64 Sherbet Land f.eks, WR der tilhører Alvin med 02:05.417 Men når du ser rekorder som 00:00.020 ser du at noe er galt, og det skjønner du i hvertfall når du ser at Nintendo sletter disse senere. Da skjønner man at disse ble slettet fordi dem var falske. Her er et eksempel på en hacker: Ocarina - Mario Kart Wii Time Trial Hack World Record Dessuten er jeg ikke så dårlig heller, men langt i fra den beste. Har jo fått såpass bra tider som bare har vært 1 sekund bak verdensrekorder, det sier jo en del. Akkurat nå har jeg på N64 Sherbet Land 02:08.265, og jeg vet jeg kan forbedre med over et sekund. Jeg er da i hvertfall under 3 sekunder bak WR på den banen. :p

Lenke til kommentar

Ja, det er jeg enig i, at hvis en fyr kjører fra meg og kommer i mål før meg, så er det nok fordi han er bedre, men ikke nødvendigvis bedre, det kan også ligge flaks i det. :p Jeg har mange ganger kjørt unsafe ved å ligge langt foran og vært klart bedre enn alle de andre, fullt utrustet med bananer og/eller grenn/red shells, men så kommer noen med et blue shell like før mål, og jeg blir tatt igjen. Men om jeg er heldig har jeg en sopp eller stjerne i tilfelle et BS skal komme så jeg kan dodge det. Da går det ikke så mye på hvem som er best, for den som tar meg igjen, kan være en som bare var heldig med at en annen fikk BS. Men en bra taktikk jeg liker, er å stoppe foran items og vente på at alle skal ta meg igjen så jeg kan få de beste tinga. Det er en bra måte å vinne på. For meg funker det ofte veldig bra. :p Og jeg er som oftest langt over 9000 poeng. Hadde 9999 for ikke så lenge siden, men er nå nede i 96xx og noe. X)

Lenke til kommentar

Kjørte med en som var unaturlig rask her en dag.. Etter 2runder så hadde han tatt igjen sisteplassen og jeg låg som oftest på 2nd. og var litt forran de andre, men det var umulig å ta igjen førsteplassen. Når dette skjedde om og om igjen hvert race så skjønte jeg med en gang at den personen cheatet... Noen personer er bare tragisk :(

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Kjørte med en som var unaturlig rask her en dag.. Etter 2runder så hadde han tatt igjen sisteplassen og jeg låg som oftest på 2nd. og var litt forran de andre, men det var umulig å ta igjen førsteplassen. Når dette skjedde om og om igjen hvert race så skjønte jeg med en gang at den personen cheatet... Noen personer er bare tragisk :(

Ja, det finnes mange der ute som jukser. Men i ditt tilfelle betyr det ikke nødvendigvis at han jukset. Jeg har selv møtt hackere, men siden jeg ikke var med i ditt race, kan jeg ikke si noe om han var hacker eller ikke... Jeg jukser ikke, og jeg har selv tatt igjen siste plassen etter en runde eller to før. xD Det kan godt hende du ikke er så god på å være rask. x) Time Trial er en måte å bli god på, for der må du prøve å slå rekordene dine, og du blir jo bedre hver gang du slår din gamle rekord.

 

The ultimate tips: Bruk Funky Kong med Bowser Bike (best på fart) når du spiller online. ;) Et annet bra alternativ er Daisy med Mach Bike (best på å kutte svinger, med andre ord at du kommer deg lettere rundt en sving).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...