Gå til innhold

Dexter - Sesong 4 - Generell diskusjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er det egentlig lov å snakke om det direkte her? Jaja, mod får si ifra hvis ikke.

 

www.tvtorrents.com men man må ha invite eller gi donasjon, jeg ga donasjon av 2 euro heeelt back in the day. Har vært konge siden den tiden. Har dessverre ikke flere invites, var et par her på forumet som jeg ble kjent med som stjal dem. ;)

Lenke til kommentar
Argh, må dra til skolen om en og en halv time.. Får ikke sett episoden før jeg drar, med tanke på at jeg også må laste den ned.... OOOOOOOOOOOOOOOmmmmmmmmmmmmmgggggggggg

 

He-he, se det positive i det. Dra på skolen, og på hjemveien kjøper du deg noe godt, len deg godt tilbake, og nyt en genial sesongfinale. Det er nok ytterst få som allerede har sett sesongfinalen. :)

Lenke til kommentar

Herregud for en avslutning ja, kjente jeg både skalv, ble småkvalm, gråt og gliset samtidig av de siste 2 minuttene. Gud og bedre ... Sesong 5 kommer nok ja, men det blir nok en litt ny vri på serien med tanke på hva som skjedde nå i finalen. Avventer med ytterligere spekulasjoner til resten har fått med seg finalen :)

Endret av The Stig
Lenke til kommentar

Faen... Måtte det skje? Jeg var fornøyd.. faen. Var fantastisk men jeg er så deppa akkurat nå. Goddamn. :(

 

 

Hadde hun bare ikke ringt Dexter mens han kjørte bak bilen til Trinity så hadde han aldri kræsjet i den andre bilen, og kunne gjort det ferdig i bilen til Trinity. Det ble bare for mye å ta vare på for Dexter, og det måtte skje. Helvete, Rita, nå når jeg begynte å like hun. :( FAEN. Utrolig trist. Trinity var en syk syk jævel. :(

 

 

FOR en sesong det har vært. Fantastisk.

Endret av tc47
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...