tpetrine Skrevet 25. desember 2008 Del Skrevet 25. desember 2008 Hei. Jeg skal ha nyttårsmiddag hos meg i år i min egen leilighet, for meg og fire andre venner. Hvordan er gangen i èn slik kveld? Altså, hva bør jeg servere og hvordan bør jeg starte og avslutte kvelden? Håper jeg kan få en del gode innspill vedrørende dette, da dette er personer som betyr veldig mye for meg! Tusen takk! Lenke til kommentar
Mushaboom Skrevet 25. desember 2008 Del Skrevet 25. desember 2008 Du starter med en velkomstdrink når de kommer, gjerne champagne, som på forhånd er fylt i glassene. Det er classy å servere fra et brett. Til middag funker det meste som er litt finere enn ellers. Jeg anbefaler kalkun med en god saus til på nyttårsaften. Rødvin / juleøl til maten. Til dessert velger du noe som er hakket finere enn iskrem, evt. så kan du servere iskrem med varm bjørnebærsaus over. Til kaffen etterpå er det lurt med litt kaker og snacks og kanskje en cognac hvis dere liker det. Og så er det fint med en sjampis du kan sprette og dele klokken 2400. Lenke til kommentar
brutal_mann Skrevet 25. desember 2008 Del Skrevet 25. desember 2008 Kvelden bør avsluttes med solid flatfyll der alle parene er oppløst i tårer etter ett lass med krangler. Det er ofte slik ting avsluttes i alle fall Hele startinnlegget er jo preget av det som ødelegger enhver fest, for høye forventninger... Lenke til kommentar
Sodd Ball Skrevet 26. desember 2008 Del Skrevet 26. desember 2008 Jeg har en oppskrift på en nydelig forrett: Villsoppsuppe. Kan være litt vanskelig å skaffe sopp, men hvis du kan skaffe det anbefaler jeg virkelig denne. 1 del løk 2 deler sopp 12 dl fløte 8 dl melk Kalvekraft Salt og pepper Fres løk og sopp i olje Tilsett det flytende Smak til med salt og pepper Kokes ned på svak varme i noen timer Dette blir ganske mye suppe, så mengden bør kanskje kuttes ned. Men siden den skal stå å koke reduseres den ganske kraftig. Kan bruke vann med buljong i stedet for kalvekraft, men hvis du har det bør du absolutt bruke kraft. Siden denne skal stå å koke ganske lenge kan du lage denne først og mens den står å putrer lager du alt det andre. Lykke til. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå