Kea Skrevet 23. desember 2008 Del Skrevet 23. desember 2008 Hei! Jeg har lagd fiskegrateng, altså hjemmelagd, fra bunnen av, for første gang i dag. Den står nå i ovnen, men jeg lurer på om jeg har gjort en stor feil. Jeg har jo ei bok, men i boka stod det ikke hva slags fisk man skulle ta. Jeg stod lenge og grublet over dette i butikken, før jeg tok laks. Var dette galt? De hadde både vanlig laks, og såkalt "naturlaks" (hvit). Jeg tok den vanlige, som er rosa/rød. Jeg tror dette var en stor feil. Bør ikke fisken være hvit? Og er laks i det hele tatt den riktige fisken for dette? Er det noen som vet hva som er ideell fisk for å lage fiskegrateng? Takker for svar Lenke til kommentar
plusminus Skrevet 23. desember 2008 Del Skrevet 23. desember 2008 Jeg vil tro hvit fisk er det mest vanlige i fiskegrateng, men du har ikke gjort noe "galt" ved å bruke laks. Smak og behag. Neste gang du er usikker kan du jo spørre i fiskedisken Lenke til kommentar
toazty Skrevet 25. desember 2008 Del Skrevet 25. desember 2008 vanligs å bruke hvit fisk ja.. men som sagt det er smak og behag.. kjøp sei eller noe billig hvit fisk neste gang.. Lenke til kommentar
makrellen111 Skrevet 25. desember 2008 Del Skrevet 25. desember 2008 Hei! Jeg har lagd fiskegrateng, altså hjemmelagd, fra bunnen av, for første gang i dag. Den står nå i ovnen, men jeg lurer på om jeg har gjort en stor feil. Jeg har jo ei bok, men i boka stod det ikke hva slags fisk man skulle ta. Jeg stod lenge og grublet over dette i butikken, før jeg tok laks. Var dette galt? De hadde både vanlig laks, og såkalt "naturlaks" (hvit). Jeg tok den vanlige, som er rosa/rød. Jeg tror dette var en stor feil. Bør ikke fisken være hvit? Og er laks i det hele tatt den riktige fisken for dette? Er det noen som vet hva som er ideell fisk for å lage fiskegrateng? Takker for svar Er du dum? har du spist ferdiglaget fiskegrateng før? selvsagt er det hvitt fisk som brukes Lenke til kommentar
Sodd Ball Skrevet 25. desember 2008 Del Skrevet 25. desember 2008 Naturlaks? Hvit laks?! Hva? Er vel ikke galt med rød fisk, men vanlige er hvit. Aldri hørt om fiskegrateng med rød fisk, så er ikke sikker. Lenke til kommentar
Kea Skrevet 26. desember 2008 Forfatter Del Skrevet 26. desember 2008 (endret) Er du dum? Nei. har du spist ferdiglaget fiskegrateng før? Ferdiglaget, ja. Hjemmelaget, nei. selvsagt er det hvitt fisk som brukes Jeg vet det, jeg tenkte bare ikke over det i butikken. Anyway, jeg har funnet det ut nå, det er ikke laks, men torsk jeg burde ha brukt Endret 26. desember 2008 av Tweety-bird Lenke til kommentar
toazty Skrevet 27. desember 2008 Del Skrevet 27. desember 2008 naturlaks ja .. hørt om d? samme som med fjellørret , der er så godt som 50\50 med rødt og hvitt kjøtt.. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå