Gå til innhold

beste kampene i naruto? : o


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Syns Naruto vs. Neji og Naruto vs. Sasuke (på Valley of the end) er de beste selv.

 

Syntes Shikamaru mot viftedama var ganske bra selv før jeg kom på en logisk brist. De driver og pøser ut om IQ'en hans og om at han kan tenke ut 200 trekk på et sekund, osv. Deretter lokker han viftedama foran hullet før han fanger henne bakfra. Dette skal liksom være en så genial plan.

Det latterlige med dette er jo at hvis man hadde vært en skyggemann som han ville hull vært en standard strategi. Og lokke en motstander til hullet ville vært en logisk extension av denne strategien. Egentlig er det en piss-enkel strategi, er bare det at kampene til Shikamaru gjerne har litt mer fikse løsninger fordi det rett og slett er en mer katt-og-mus-kraft enn andre nærkamp-krefter, at man kan bruke disse standardtaktikkene er bare å forvente. Beklager digresjonen, syns bare manga'er og anime'er (forsåvidt også bøker, filmer, osv) blir utroverdige iblant når de skal få folk til å framstå som genier, rett og slett siden for å forstå et geni burde man være like smart som geniet, og jeg tviler på at mangakaer flest er genier. Dette gjelder også L i Death Note som ga overnøyaktige sannsynlighetsestimater utfra situasjoner hvor man ville trengt mye mere informasjon for at nøyaktigheten i det hele tatt skal være berettiget. Sikkert mange eksempler på dette hvis man leter. *Rant over* :p

Endret av perman07
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Kampen på toppen av Konoha Hospital var ekstremt spennende, men må si at Valley of the End var den mest spennende og rørende.

 

Kom på at kampen mellom Kakashi/Asuma/Kurenai mot Itachi/Kisame og kampen mellom Kisame/Itachi vs. Naruto/Sasuke/Jiraiya var tøffe

Huh? Når var den?

 

Edit: Glem det, husker det nå.

Endret av Newt32
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
gaara vs hidan fra i går=Þ han kan blocke superen hansXD! (gntex3)

Når i all verden var det gaara vs hidan, men når gaara først blir nevnt, får vi se mer til han eller mista han alle kreftene sine da han blei fratatt monsteret sitt tror dere?

Det 'aria-sama' sikter til her er ikke en kamp i animeen, men i et Naruto-spill til Nintendo Wii, som heter Naruto Shippuuden: Gekitou Ninja Taisen EX3 (forkortelse GNTEX3). Skjønner egentlig heller ikke hva aria-sama mener, fordi Gaara blokker ikke superen til Hidan, eller omvendt.

 

Vel, han mistet nok monsteret sitt, eller kyubien (Shukaku). Men det virker ikke som han har mistet evnen til å bruke sand helt 100%. Tror dette er noe som er medfødt Gaara. I episode 32 av Naruto Shippuuden kan man tydelig se at Gaara tvinger handen til Naruto inn i sin egen hand ved hjelp av sand.

post-32623-1232836098_thumb.png

Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...

Fleste kampene før episode 120ish (husker ikke nøyaktig, men lenge før shippudden og fillers) synest jeg var bra, etter det gikk det bare nedover. Tegnestilen, historien og det meste annet har bare gått i dass siste årene.

 

F.eks Rock Lee vs. Kimimaru som står i Newt32s signatur er super episk i forhold til junket vi får servert i dag.

Endret av PantZman
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...