Gå til innhold

Den store Pokemon tråden


Soildor

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Gold/Silver/Crystal er de klart beste spillene. Har ikke spilt på år og dag nå! Husker da Ruby/Sapphire kom, synes det eide i starten, men levetiden på disse spillene var altfor kort. Ble lei for fort! Spilte også Blue da det kom! Har ikke prøvd de nyeste på DS.

 

Glemte å nevne at FireRed/LeafGreen er meget bra, pga to ting. Vs. Seeker og The Sevii Island Quest.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg spilte skikkelig hardcore med Pokemon for ca 9 år siden, hadde vel alt omtrent av dem spillene, Stadium 1 og 2 til N64, Silver, Gul, Blå, Ruby, Fire Red til GameBoy Advance :p

 

Likte best Pokemon Silver til min rosa GameBoy Coloren "fant ingen andre frager til GameBoy Color til den prisen". Hadde faktisk 250av 251 Pokemons, manglet Celebi, men hadde Mew og resten av dem sjeldne fordi du kunne overføre fra gameboy color til Stadium N&4 og lagre dem der og du kunne opplaste dem til din GameBoy Color spillet ditt :p

 

Men ble litt sur for 3år siden, da hadde hele saven min plutselig blitt slettet med så masse Pokemons osv, og ca 250timer gameplay borte vekk... Fatter ikke hva som har skjedd med saven :ph34r:

 

Men har fortsatt den liggenes her hjemme med spillet såklart, og har en GameBoy Advance SP og ;)..

Endret av Toman85
Lenke til kommentar

Liker nå best Ruby og sapphire jeg da, er vel en av de få som gjør det :blush: Det er et eller annet med Hoenn som bare gjør at heg er veldig glad i det spillene :whistle: Men det sakl sies at jeg ble skuffet over hvor mange dårlige design og ideer det var i den generasjonen :nei:

 

Nå går det mest i Perl når jeg en sjelden gang spiller, men jeg har fortsatt igjen å spille gjennom LeafGreen og Sapphire en gang til før Platinum kommer ut i USA 22. Mars :thumbup: det må nok importeres, gjorde det med Pearl også :innocent:

 

 

edit: ja, da har Platinum blitt bestilt fra USA :thumbs:

Endret av Hagen_san
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 3 uker senere...

Spilte mye Rød, Gul, Sølv og Stadium og Stadium 2 på Nintendo 64!

Har også vært borti Blå, Gull, Sapphire, Ruby, Fire Red, Leaf Green, Diamond og Pearl.

 

Og det er noe med de første spillene som de senere spillene ikke har klart å levere, så mine to klare favoritter er helt klart Rød / Blå og Gull / Sølv! Alt etter det har gått nedover, og Diamond / Pearl matcher ikke de første spillene på noen som helst måte, noe som er utrolig trist da Rød og Sølv gav meg MANGE timer med fantastisk underholdning!

 

Og at det enda ikke er mulig å ha flere saver er for meg en gåte!

Tror jeg kanskje skal skaffe Rød eller / og Gull eller Crystal til GBA emulatoren min på iPhone! :)

Lenke til kommentar

Noen som forresten har noen gode tips til hvordan én kan begynne å se Pokemon TV-serien (gjerne fra episode en) og fremover? Så det mye på TV2 før, men der hoppet de jo frem og tilbake i hytt og pine så det var jo bare håpløst!

 

Hadde vært morsomt å faktisk kunne begynne å se serien igjen når jeg kjeder meg, og da helst i kronologisk rekkefølge og helst på engelsk og ikke japansk :p

 

Er det noen nettside som har streaming, eventuelt et sted å laste ned?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...