Gå til innhold

Hvordan lage tyrkisk pepper?


oollee

Anbefalte innlegg

Hallo.. :)

 

Ja, jeg vet at det er en del tråder med/om dette emnet fra før, mn finner ingen med sikkelige detaljer...

 

Det jeg har av utstyr er:

 

40% amundsen (70cl)

en del pakker tyrkisk pepper

kjele

flasker til å blande i

osv.

 

Kan noen skrive opp sine vellykte oppskrifter? Resultatet skal helst ikke være altfor sterkt, mn godt blandet :)

(ikke K.O etter liten shot liksom)

 

 

Takker på forhånd =)

Endret av oollee
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har ikke prøvd det, men vil tro at å flekke to poser tyrkisk pepper i vann på en kokeplate og skru på litt varme (ikke koke) vil redusere oppløsningstiden betraktelig. Etter dette er det bare hive den i fryseren og vips du trenger ikke vente i en uke.

Lenke til kommentar
Har ikke prøvd det, men vil tro at å flekke to poser tyrkisk pepper i vann på en kokeplate og skru på litt varme (ikke koke) vil redusere oppløsningstiden betraktelig. Etter dette er det bare hive den i fryseren og vips du trenger ikke vente i en uke.

Er den metoden som brukes i bygda her. kan være greit å knuse dropsene først da.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...